2019 0208 03

Jaj de jó a Valentin nap, mert február 14-én végre észrevehetik egymást azok, akik állítólag mindig.

2019 0208 02

Facebook trükk: Lesd meg az adott személy által lájkolt összes fotót! (És persze eltűntetheted azokat a nyomokat is, amiket valaha kedveltél a Cukkerstein-galaxisban.)
 
Örömteli pillanatokat szerezhetsz magadnak a régi képek újranézegetésével, visszakeresheted ismerőseid, barátaid, családtagjaid, vagy éppen életed párja (juuuuuujjj!) kedvelt képeit. Esetleg épp ellenkezőleg, megbotránkozva szembesülhetsz azzal, hogy mi mindenre adtál/adott tetszikelést a közösségi médiában. (A magad részéről, ha már úgyis ott jársz, gyorsan unlike-olhatod is őket!)
 


Ha erre vetemednél, csupán ennyi a teendőd:
 
Féltékeny szívek paradicsoma! Kattints a Facebook tetején lévő keresősávba, és írd be az eszköztárba a következő keresőszavakat:
- Photos liked by XY - értelemszerűen az XY helyére kerüljön az a személy pontos Facebook-neve, akire kíváncsian vagyunk
- vagy Photos liked by me - értelemszerűen a "me" az saját magunkat jelenti. 
 
A találatok kidobja majd, hogy az adott személy mely fényképeket kedvelte, ekkor kattintsunk "Az Összes megtekintése" kifejezésre, így megjeleníti az összes fotót, amit az a személy valaha kedvelt. 
 
(Ennek mintájára tudjuk folytatni a keresést tetszőleges emberek által kedvelt képek listájára is.)
 


Mindezt akár tovább is tudjuk szűrni néhány kulcsszóval (csak angolul), pl:
- Photos liked by XY last month: amelyeket a múlt hónapban kedvelt
- Photos liked by XY from 2018: amelyeket tavaly (vagy bármilyen tetszőleges évben) kedvelt.

Ha Valentin-nap távozunk az élők sorából és a Facebook öröklétet választjuk, akkor semmi teendőnk nincs a profilunkkal. Azonban a Facebook segít felkészülni, aki majd kezelheti/leállíthatja a fiókunkat, megadhatunk hagyatéki ügyintézőt, aki ezt megteszi majd. (Írhat kiemelt bejegyzést üzenőfaladra, amelyben tájékoztatja ismerőseidet a történtekről, megváltoztathatja profilképedet és borítódat emlékoldallá, és így tovább, leszámítva a privát beszélgetéseidet - ezekhez nem fér hozzá).ADALÉK 1.

Ha egy nő azzal jön, hogy "te már nem is szeretsz", arra az egyetlen helyes válasz az, hogy "Ne mondogasd ezt, mert bevonzod!"

ADALÉK 2.

Ha egy férfi szerelmes egy nőbe, bármire képes, amit egy nő el tud képzelni.
Ha egy nő szerelmes egy férfiba, bármire képes, amit egy nő el tud képzelni.

ADALÉK 3.

Boldogságot érezni igenis szabad. Nem bűn, nem csalás, és a közhiedelemmel ellentétben NEM kell sorsszerűen "kifizetni" ugyanannyi negatív élménnyel. Bárcsak kezdettől ismertem volna ezt a triviálisnak látszó alapigazságot.by kripton

Comments powered by CComment