2019 0117 01

Nagyot megy a közösségi térben az a kínai srác, aki megszívta, hogy olyan screenshotot (képernyőfotót) készített okostelefonjával, amelyen rajta maradt a háromszög alakú Play gomb (lejátszás) is. A fodrász meg tökéletes munkát végzett, szó szerint, vagyis kép szerint értelmezte a látottakat. A félreértést az okozta, hogy emberünk a mobilja kijelzőjén mutatta, hogy hasonló sérót szeretne, de a megállított és kimerevített videón ott figyelt a félig átlátszó háromszög is, amely aztán a hajában végezte. - a fenti fotón látható az irányadó kívánság, amelyet a kuncsaft kért. 

Dupla csavar

A borbély megkérdezte, hogy a háromszöget is beleborotválja-e a sörényébe, amire vendége határozottan rávágta, persze. Csak éppen a srác a fejtetőn lévőre gondolt, azt hitte, hogy arról van szó, ami a fenti képen szereplő férfi homlokához közel található.Ez lett a végeredmény:

2019 0117 02

Nos, a kész tényeken meglepődött, de szerencsére mindketten csak röhögtek egy hatalmasat, és nem lett belőle sértődés. Az elrontott frizuráról készült felvételt poénkodva osztotta meg a kínai Weibo közösségi oldalán, amely mostanra már átlépte a százezres tetszésnyilvánítást. Ki tudja, lehet, hogy új trendet indított útjára az országában?

ADALÉK

A play gomb az 1960-as években jelent meg, egyidőben a szalagos eszközökkel. Videomagnókról, szalagos magnókról emlékezhetünk rá, amelyen a nyíl azért mutat jobbra, mert abba az irányba ment a szalag.  Comments powered by CComment