2018 1220 01

Végre pászmek!! Végre egyszer nem kell vitatkozni velük, hogy jó-e hülyének lenni! Tüzetesebb vizsgálat után elégnek bizonyult, hogy elégnek."Álltak a parázson és szelfiztek…

Tony Robbins motivációs tréner 30 ügyfele szenvedett égési sérüléseket, miután a vezető tanácsára parázson jártak. Közülük 5 került kórházba a veszélyes mutatvány után." - teljes forrás Kiskegyed, 2016-ból.

2018 1221 02

A tűzönjárók nem szubjektíve "szerintem" hülyék, hanem bizonyíthatóan és tényszerűen baromságokban hisznek. És igen, örülök, ha fogynak. Nem feltétlen pusztulás útján - de ha úgy sikerül, hát úgy sikerül.

Ha valakinek sokan mondják, hogy a betonfal kemény, és ő azt válaszolja, hogy "nem, nem, nem, ti mind hülyék vagytok, nem látjátok a lényeget, én csillaglény vagyok és át tudok futni a falon, mer a fal csak egy fiktív entitás, és mindannyian őzikék vagyunk és mindenhol béke van", majd megvető mosollyal nekirohan a falnak, és betöri a fejét - annak én örülök. Ettől még nem akarom bántani, csak utálom és lenézem, amiért hülye, és kiröhögöm, amikor utána vérzik a koponyája. Nyilván még ekkor is én leszek az, aki ráhívja a Csúnya Evilági Mentőt.Oké, tudok olyat, ami nem magyarázható a tudománnyal, és működik, de az mérhetően, megismételhetően, logikusan, igazolhatóan működik. Ami csak akkor tud, ha hisznek benne, az pszichés önámítás.

Nem, nem az érzékeimben szoktam csalódni. Az emberekben. És pont nem a kézrátevősök szokták továbbfejleszteni a hasznos ismereteket.

Ha ezt olvastad, ez az írásunk is érdekelni fog: Szabó Péter motivációs tréner.by egalion

Comments powered by CComment