Női testben született, de mindig is férfinak érezte magát. És úgy döntött, hogy nemet vált, sőt, 2007-ben azzal sokkolta a világot, hogy a "terhes férfi". A "várandós apa" 11 évvel ezelőtt egészséges kislánynak adott életet és még két további gyermeket szült. 

 
1974-ben Tracy Lehuanani LaGondino néven született, Honolulu-ban. Dekoratív tiniként édesapja tanácsára modellkedett, majd 14 évesen bekerült a Miss Teenager döntőjébe Hawaii-on. Rendszeresen látható volt az országos televízió aerobik edzéssorozatában, majd később testépítéssel is foglalatoskodni kezdett. Azonban ő sokkal jobban érzi magát férfiruhákban, mint sminkkel az arcán és divatos női cuccokban. Bár voltak férfipartnerei, de állítása szerint sosem élvezte velük a szexet. 24 évesen kezdett leszbikus kapcsolatba korábbi feleségével, Nancyvel, akivel később három gyermeket vállaltak közösen. 1998-ban döntött úgy, hogy nemet változtatat, a csinos nőből Thomas Beatie lett.
 


2002-ben nemét személyi irataiban is megváltoztatták, így hivatalosan is megnősülhetett. Azonban átalakulása még nem volt teljes, kérésére részleges nemváltoztató műtétet hajtottak végre. Tesztoszteron injekciókkal kezdték kezelni, a hormon hatására szőrösödni kezdett, mélyebb lett a hangja, melleit is eltávolították. Férfias testalkata ellenére a belső női szaporítószervei (méh, petefészek) működtek, így történhetett meg, hogy kihordja a közös emberpalántákat. Felesége egy nagy műtét miatt meddő volt (akinek korábbról már volt két lánya), így ő vállalta a terhességet. A házaspár mindegyik utódja mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg.

Webbeteg: Első lépésben a tesztoszteron hormonpótlást kellett abbahagynia, így 4 hónap múlva újra elkezdett menstruálni. Mivel az orvosok, akikhez a spermadonorral való megtermékenyítés miatt fordultak, elutasították őket, az interneten vásárolt donor spermával maguk végezték el otthon az inszeminációt.Három gyermeknek adott életet. Susan Juliette Beatie-t 2008. június 29-én, fiát Austin Alexander-t 2009. június 9-én, Jensen James-t 2010 július 25-én hozta világra.

2018 1216 02

Természetes úton születettek, a köldökzsinórt felesége vágta el. 

Apa szül, anya szoptat

A férfi elmondása szerint a terhességtől nem érezte magát nőiesebbnek, úgy fogta fel a dolgot, hogy ő továbbra is Nancy férje, és a gyermek apja. Míg Thomas szervezete a terhesség hatására nem ment át különösebb változásokon, addig Nancy mellei elkezdték a tejtermelést, így tudta gyermekeiket szoptatni.A házaspár kapcsolata megromlott

Nemcsak magánéleti gondokkal, hanem anyagi problémákkal is küzdöttek. Thomas Beatie azt mondta, hogy tönkrement pólónyomtatással foglalkozó vállalkozása, sokan zaklatták őket, ezért a bolt bezárására kényszerültek. Sok pénzt emésztett fel férfivé válása, a mesterséges megtermékenyítés és a hatóságokkal való vitájuk is, nem tudták tisztázni, hogy pontosan ki minősül a gyermekek anyjának és apjának. A rengeteg probléma tönkretette házasságát, 2013-ban váltak külön útjaik. 

A válási procedúra egyáltalán nem volt botrányoktól mentes. A nő azt állította, hogy a férfi rendszeresen verte őt, Thomas pedig alkoholizmussal és erőszakos bántalmazással vádolta nejét. A rendőrségi ügyektől sem mentes válása után ismerkedett meg jelenlegi feleségével, Amberrel. Gyerekei óvónőjének személyében találta meg a szerelmet.

2017 1216 03

Amber egy kisfiúval ajándékozta meg (embriókat ültettek a méhébe). Így lehet az, hogy van négy testvér, akik közül háromnak az anyukája egy és ugyanazon személy, mint a negyedik testvér apukája… 

2018 1216 04

Thomas Beatie már nem szülhet újabb gyereket, 2012-ben teljes körű nemi átváltoztatáson esett át, a belső női szervek is eltávolításra kerültek. Túl van a legutolsó nemátalakító műtéten, péniszét is felvarrták. 

"Több barátom is mondta, hogy a világ 2008-ban még nem volt felkészülve az ilyen dolgokra. Én meg azt gondolom, ha vártam volna arra, hogy az emberek felkészüljenek erre, akkor ma nem lennének csodás gyermekeim." - tette közzé Instagram profilján, 2018. nyarán.Comments powered by CComment