NAP Témája

2019 0505 01

Az emberi agy könnyebben befogadja a szólamot, mint a gondolatot.

Próbáljunk nem azonnal abból kiindulni, hogy mindenki hülye, mert a tapasztalat nagyon okos, és ha valamit az anyák emberek éreznek, az isten se mondja meg nekik, hogy az nem az, hanem pont az ellenkezője...

Mese mese mátka, majd eléri őket az SMS-em átka.Olvassuk együtt a messengeren terjedő lánclevelet:

"Szia! Jelöllek a legaranyosabb és legszeretőbb anyuka díjra! El kell ezt az üzenetet küldened 12 anyukának, hogy feldobd a napjukat, köztük nekem is! Néha csak hallanod kell ezt... te egy gyönyörű anyuka vagy, és nagyon jól csinálod a dolgod, és nagyon szeretnek téged! Ha ezt továbbküldöd 9 percen belül, akkor valami nagyon jó fog történni veled! Kérlek, oszd meg ezt 12 anyukával, akit szeretsz! Figyelem, csak anyukáknak! Hogyha ezt az üzenetet nem kapom vissza, nem tartasz közeli barátnak! Ha egyszer elolvasod, el kell küldened 12 anyukának! Nem olyan nehéz! Aki ezt elküldte neked, valószínűleg törődik veled! Nem szokásom ilyet küldözgetni,de ez most jól esett! Remélem neked is."Ízlelgessük:

Jelöllek a legaranyosabb és legszeretőbb anyuka díjra! - Igazán híres akkor leszel, ha elneveznek rólad egy díjat, és visszamenőleg kitüntetik vele Nobel Alfrédot.

El kell ezt az üzenetet küldened 12 anyukának, hogy feldobd a napjukat, köztük nekem is! - Tingtingting, CSIPOG. És tudjátok, mi jön? Mosolyogva dzsesszelünk a szaros pelenkákon, mert egy fészbuk üzenet ráengedi a fotonágyút a bolygóra, kivirágzik szívünkben a frissen ébredt dopping, beáramlik a világba a jól megérdemelt pránanadi!

Néha csak hallanod kell ezt... te egy gyönyörű anyuka vagy, és nagyon jól csinálod a dolgod, és nagyon szeretnek téged! - Ha lótuszülésben képes vagy egy harmatcseppet egyensúlyozni a homlokodon, miközben a photoshop köréd varázsolja a búzatábla növényvilágát a rahópetymendi botanikus kertből, akkor te egy vagy a természettel, és amerre jársz, mindenhol kibékülnek az egyébként gonoszul egymást evő állatok.

Ha ezt továbbküldöd 9 percen belül, akkor valami nagyon jó fog történni veled! - Stoppert vedd elő!

Figyelem, csak anyukáknak! - Ó, hát ppeerszehogy ... apuka az smafu.

Hogyha ezt az üzenetet nem kapom vissza, nem tartasz közeli barátnak! Nem olyan nehéz! Aki ezt elküldte neked, valószínűleg törődik veled! - Érzelmi zsarolás, figyeled?Drága Anyukák!

Borzalmas, hogy mennyire torz kép él a társadalomban az apákról, miközben egyre inkább részt vesznek a gyereknevelésben, és mégsem akarja őket díjazni szinte senki idehaza... Sőt! Azokat az édesapákat is kéne, akik közvetve nem tudnak részt vállalni a nevelésben, éppen azért, mert a kenyérrevalót keresik (pláne, akik külföldön). Az ő tragédiájuk az, hogy mindent feláldoznak a családjukért, és szinte semmit nem kapnak abból az élményből, ami szülőként megilletné őket. És aztán persze rohadt egyszerűen faképnél lehet őket hagyni, mondván a csimotára rá se néztek, gondozni úgysem tudják, a pénzt meg utalhatják tovább tartásdíj formájában. Az immár egyedülálló anyáknak, akiket most díjazni kellene...

(Bennem csak akkor van sovinizmus, ha a szülésről van szó, ugyanis ragaszkodom ahhoz, hogy ezt 100%-ban nők csinálják.)by danger

Hozzászólás (1 Hozzászólások)