2018 0112 02

Hinni mindig egyszerűbb, mint kételkedni. Kamunyereményeket sokszorosítani és álhíreket olvasni, majd bizalmat szavazni egy netes hulladéknak mindig kényelmesebb, mint végiggondolni, mit is állít - még akkor is, ha tele van az egész ellentmondásokkal, ráadásul hangosan könyörögnek, hogy vegyük észre őket.

A "Műszaki Zsenik" fészoldal felkavarta a Cukkerstein-galaxis hírfolyamát, ahol eddig is nagyon szerettek tenyészni a hazugságok, de ismét nem gyanús a zombiseregnek. Ideje egy kis tiszta vizet hozzáadni a dagonyához, mielőtt gőzölgő mocsárrá változik az egész.2019. janár 10.-i közzététel. Egy nap alatt 5 496 megosztás! A lopott kép valós forrása Outlet: szállítássérült elöltöltős mosógép, ára 130 000 Ft.

2019 0112 01

A billentyűket mindenki le tudja nyomni, a képernyőn a szöveget mindenki el tudja olvasni, kizárólag csak észre lenne szükség. De nem látunk nagy tömegben olyan szellemi neutroncsillagokat, akik elkezdenének fejlődni autodidakta módon, kutakodni az interweben. Ha figyelmezteted őket (amíg a kamufelület nem bannol), immunisak a szavakra, aki meg nem teljesen süket és megkérdezed: "mert jól hangzik". 

A reményhal döglik meg utoljára:

2019 0112 04

(Egymondatos beszélgetés lett, további választ már nem kaptunk.) 
 
Attila szavaiból idézünk csoportunkban: "Éljenek a Műszaki Zsenik - fényen és vízen az Észeki-sarkon októbertől-márciusig... Az oldalon csak néhány fotó található, de egytől-egyik lopott. Nem baj, mindenki csak oszt és sorsol... Kezdjük a profilképpel: Kardos Sándor Villanyszerelő 6-os fokozat - nem tudom mit jelent, hogy hatos fokozat. Talán lediplomázott konnektorba nyúlásból, miközben vödör vízben állt." 

Az úriember megtalálható a Stock fotó kínálatában. Ez egy olyan felület, ahol az illusztrációnak szánt fényképeket előre elkészítik, majd képügynökségek által tárolt adatbázisokból (stock = raktár/készlet) elérhetővé teszik. Google képkereső a barátunk, ne félj használni te sem!"Második nyereményük egy tűzhely, ami igazából mosógép. Vagy tűzhelynek adják fel és mosógépnek érkezik meg, ki tudja, de az biztos hogy január 31. után sem fog kiderülni. (Lehet, hogy műszaki zseni, de gondolkodni már nem tud, valamint írni sem.)"

2019 0112 05

Az oldal december 15.-én, egy szombati napon lett létrehozva, a névjegyben hosszú tömött sorokban szokás szerint semmi nem szerepel. A borítóképről pedig már igazán szót sem kell említeni, ha jól értelmezem, csalók fotóját lopták el szintén csalók. Link: Újra támad a "fogyasztáscsökkentő" csodamasina.

Aki zseni az zseni ........ idióták. Szerintem megértek egy jó csoportos simogatásra. Nyerjük meg a mosütőgépet! - zárja Attila sorait. Nézzük a NEM megnyerhető játékok szabályzatát. Piros-sárga template, amely kivétel nélkül hazug hírforrás. Nini, égjen bele a retinádba, hogy az ilyen webes hulladékról menekülj (és a férges reklámok is gyanakvásra adnak okot): 

2019 0112 07

A szabályzat egy hatalmas blabla, hát tényeket nem tudunk meg hazugságból. De erre a maszlagra nem is azért van szükség, hogy megpróbálják "levédeni" az álsorsolást, a hangsúly a kattintáson van, amely nézettséget generál a honlapnak. És itt jön be az aljas portálnak a dupla esély! Egyszer azért, mert a hamis "ajándékok" illúziójával fészbuk felületét duzzasztja, másodszor azért, mert betereli a zombisereget netes pöcegödrébe, hogy a buta hirdetésekre kattintsanak. Dollárban tömik ki a hiszékenyek a gonosz üzemeltetők zsebeit pénzzel...Van is érdeklődés már a "Műszaki Zsenik" webes hitványságaira, miután kamu "ajándékokkal" felhúzzák az oldalt. A hergelő cikket most nem elemezzük ki, az igazságot leírtuk már korábban: Nekünk nem Andy Vajna a fontos, hanem a hazugság fáj és a társadalmi közösségi böfögés a lényeg. Mi a tényszerű cikkek miatt vagyunk "elfogultak", nem pedig az olyan féknyúz felületek miatt, ami beleillik a világról szerzett eddigi ismereteid rendszerébe. - folytatás: Retro Klub fészoldal, "véletlenül" ott is tudásfája club.

2019 0112 08

Ez mennyire aljas cikk. A képlet egyszerű, érzelmi nyomógombokkal zsarol. Az egybites tévelygők pedig reagálnak (megosztás, komment, áldás, lájk, stb), mert szerintük jobb emberré válnak általa, megnyugtatják lelkiismeretüket álságos együttérzéssel. A magyarnepme sem ismeretlen, "véletlenül" az Észbontó fészoldalhoz kötődik az aljas pénzgyár: Orbán Ráhel féknyúz. 

2019 0112 10

És újabb "véletlen", hogy az Észbontó megosztása a Műszaki Zsenik "nyereményjátéka"... 

2019 0112 11

 A hazugságok nem jóhiszeműek

Egyre kínosabb, ahogy a gondolkodás hiányát nem létező, odarajzolt démonokkal próbálják indokolni a netes analfabéták.  

Nincs ebben az egészben semmi rejtély. A nehezen védhető kimagyarázások mögött ("hátha") ott van egy pofonegyszerű igazság, és láthatóan nagyon szeretnének tőle megszabadulni. Van egy erős igazság, és van egy zombisereg, amiben a gondolkodók látványosan jobban teljesítenek. Ez a kettő most ismét összeütközött – nem először, nem utoljára. Ha valakinek baja van azzal, hogy a "gondolkodó" és a "jobb" egy mondatban szerepel, attól felesleges megkérdezni az elveit.

A civilizált társadalom nem az egyenlőségről szól, hanem az együttműködésről. Ha az igazságnak nem akarunk hinni, mégis mi lenne, ami meggyőz? Mit kellene tenniük a tényeknek, hogy ne söpörje le őket az asztalról a tündérmesék iránti dacos vágyakozás?A családi/baráti Kamu Kft.-hez köthető webes pöcegödrök és fész szennyoldalak; felelősökkel beazonosítva = Álhír-szervezet 

A szemfényvesztő portálok listája, amelyek kihasználják az emberi hiszékenységét: Dübörög a lájkgyár!

Oldalunkat önerőből, reklámokkal, illetve támogatásokkal igyekszünk fenntartani. Amennyiben hasznosnak ítéled önkéntes társadalmi tevékenységünket, a Donate modul használatával tudod a Fakepalm-ot szponzorálni, cserébe nagy szeretettel adunk emléket, hogy a VIP tagjaink közé tartozol.by egalion

Comments powered by CComment