KAMU HALÁLHÍR: "Nyugodjon békében! - Jelezze egy megosztással az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!" A hölgy arcát NEM mi takartuk ki:

2018 1209 01

Az emberek sorra szörnyűlködnek és sajnálkoznak, megosztós és kommentelős ujjaikkal pedig lapátolják a pénzt a webes hulladékoknak. Ismét figyelmetlenül közlekednek a netsztrádán, érzelmi nyomógombokkal bedőlnek a hamis portáloknak.

A kártevőterjesztők folyamatosan igyekeznek feltornázni a pulzusokat, amelyre várhatóan sokan fognak kattintani, lásd halálhír:"Nyugodjon békében! - Jelezze egy megosztással az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!

Ismét egy felfoghatatlan tragédia történt Miskolcon, mikor is ma a kora délutáni órákban egy  középkora vége felé járó asszony a kilátástalansága miatt inkább az öngyilkosságot választotta és a mélybe ugrott 8. emeleti lakásából, amiből mint megtudtuk, hamarosan ki is lakoltatták volna. A jövőre bevezetni készülő nyugdíjkorhatár emelés és a rabszolgatörvénynek is nevezett durván megemelt túlórák sok ember zsebében nyitotta ki a bicskát. Emiatt történt ez a szomorú tragédia ma Miskolcon, amikor is K. Annamária inkább a halált választotta az élete helyett.. A szomszédai bevallása alapján, Annamária egyedül élt, csupán 1-2 éve volt már hátha a nyugdíjáig és mikor hetekkel ezelőtt megtudta a hírt, hogy akár évekkel tovább is dolgozhat és túlórára kötelezheti a munkáltató egyszerűen kiborult. 'Családja nem igen volt sosem, aminek nem tudja az okát, de nem látogatta senki és ritkán járt ki a lakásából, akkor is csak dolgozni. Súlyos anyagi gondjai voltak, bár sosem beszélt nekünk erről igazán..' - nyilatkozta a Borsnak a sokkos állapotban lévő szomszédja.

Nyugodjon Békében! Gratulálunk a kormánynak, hivatalosan is megvan az első áldozata a még be sem vezetett, emberek ezreit megnyomorító intézkedéseiknek.! És mi lesz itt még később.."

2018 1209 02

"- Kérjük ossza meg az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!" Hogy mi??! Idióták pászmek! Miféle aljas lélek az, aki ezt lekörmölte és egy ember halálát uszításra használná fel? 

Bár a képen szereplő hölgy szemét kitakarták, mintha teljesen jogszabályosan járnának el, viszont a fotó a DepositPhotos piactérről származik: innen. Google képkereső alkalmazás a barátod, ne félj használni te sem!A hitvány cikkben hivatkoznak a Borsra, de ott nem szerepel. Kutakodva a nagy hírportálokon, hm, ott sem találni. Sőt, a Police.hu oldalán sem lelni, csak lopás és zsarolás szerepel a tegnapi palettán (2018.12.08.). Namármost! Létezik olyan öngyilkosság, amelyről csak a netes pöcegödrök tudnak? Két dögevő hozta még le, az egyik a anephangja.com a másik a mindenegyben.

És itt most álljuk meg, hadd köpjek tajtékhabot. Ebben az istenverte netes társadalomban, ha elédtoljuk az igazságot és tényeket, akkor is hitetlenek vagytok. Ebben az istenverte netes társadalomban a kamuhírek úgy hódítanak, mint Nagy Sándor a kontinenst! Észnél vagytok? Mi a rosseb van veletek, EMBEREK?!

Valamiféle egészséges kontrollnak, gyanakvásnak, kétkedésnek helyet kéne adni, hogy milyen forrásoknak adunk hitelt. Gyerekek, híreket nem a Facebookon olvasunk! És minimum ellenőrizzük le párhuzamosan máshol is, ha valami megdöbbentővel találkozunk! A NetÚjság szennyel mi először márciusban találkoztunk, tőlük göngyölítettük fel a Fejleszd az Otthonod kamuszarságot, amelyet azóta is minden hónapban cáfolnunk kell. Akkor még netujsag pont net néven üzemelt az aljas pénzgyár, viszont az AdSense időközben megvonta tőlük a reklámozás lehetőségét, így átalakult a fentebb látható netujsag pont info webes hulladékra, az új felületre pedig kiváltva a hirdetések lehetőségét. 

2018 0329 04

A magyar nyelvű álhír- és kamuportálok általában nem .hu végződésű domaineket használnak, mivel azokra más (szigorúbb) szabályozás vonatkozik, mint egy .com, .net, .eu domainre. A .info végződést pedig elsődlegesen tájékoztatási céllal működő oldalaknak szánták.

A kamuoldalak célja a bevételgenerálás, ezért csalnak és hazudnak, hogy téged, átlag júzert felhasználjanak a hitványságaikhoz. Minél butább vagy, annál "értékesebb". Kihasználják a tudatlanságod. Csak ne gondolkodj, mert azzal elveszed a honlap kenyerét...A NetÚjság fészoldalnak jelenleg 53 148 követője van. 

A történetnek itt még nincs vége, mert hozzájuk tartozik a Bekezdés is, 71 778 követővel:

2018 1209 05

És a Fejezet is, 48 275 kedvelővel. Ez a legújabb közösségi böfögés, miközben nem szabadna, hogy egy fénykép elegendő bizonyíték legyen. Hát nem is, a dátum: 2018.01.30. A fotó forrása és a valós körülmények: itt.

2018 1219 06

Politikai drukkermentalitástól függetlenül véstük a betűket, kérjük, a kommentfolyamban te se tedd! Az csak arra lenne jó, hogy egymás ellen hangolódjunk. Nekünk pedig a hitványság fáj. És politikával kapcsolatban bőven elég az igazság is, nem kéne hamisítani hozzá a híreket...

A felsorolt hazugságok és álhírportálok egyik felelőse: K. E. N(ikolett). Tartsatok velünk, folytatjuk...

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősök beazonosítása: a Donate funkció használatával tudsz bennünk támogatni. Na, leszünk barátok? by trinity

Comments powered by CComment