"Szóljon hangosan az ének" április 6-án alakult, jelenleg (2018.12.11.) a követőinek száma 36 610 fő. Az indulásnál nem is volt semmi gond, ütembiztosan tolták a retro dalokat, rekordidő alatt növekedett is kedvelőinek száma - hát ki nem szeret nosztalgiázni, főleg az idősebbeket megcélozva? #régenmindenjobbvót

És elérkezett június 13, amikor a Cukkerstein-galaxis bannolta az álhír-hálózat pöcegödör oldalait, így nulla Facebook eléréssel felvásároltak minden lehetséges felületet, majd jött a váltás, pénztermelő aljassággal és kamu nyereményekkel. A webes hulladékokat rogyásig megpakolják hirdetésekkel, itt jön be a profit az álhírekből (minél gyalázatossabb a hitványság, annál nagyobb a zombisereg érdeklődése, illetve a lehetséges bevétel.)A bevált panel az átverős nyereményjátékokban:
 
Tiéd lehet ez a szuper hűtőszekrény! Ki fogadná el a karácsonyra?
1. DUPLA ESÉLY --> Melyik városba szállítsa a futárszolgálat?
2. Csatlakozz hozzánk --> Szóljon hangosan az ének
3. Részletes leírás: *lentebb kielemezzük - kieg.
A nyertest semmilyen egyéb költség nem terheli. Kizárólag azon személyek vehetnek részt, akik csatlakoztak oldalunkhoz is!
FONTOS! A hűtő elajándékozható, átruházható!
4. Támogató: TESCO, StartUtazás, UNION, Provident, AEgon és még sokan mások.
Szervező: Fashion Style Kft
 
2018 1211 01

2 705 megosztást "érdemelt" azért, mert az emberek elfelejtettek gondolkodni. De teljesen. Sorsolás dátuma? Nem hiányzik?! Igyekszünk egyébként mi is tanulni, hogy hogyan szólíthatjuk meg a zombisereget, mert lassan már immunisak arra, ha a netsztrádán ütjük őket. Bevált bűvszavak: dupla esély, elfogadnád?, mely városból vagy velünk?, hová szállítsa a DPD/futárszolgálat?, milyen színben választanád?, írd meg kommentben a horoszkópod. *Na, elemezzük a részletes leírást, amely a webes hulladékukra nyílik:

Közösségi oldalunk (Szervező és egyben támogató) játékot hirdet a Facebook oldalán az oldal felhasználói számára.

A játék menete: A játékban minden természetes személy részt vehet, aki kedvelte és megosztotta valamely a játékkal kapcsolatos bejegyzést. Kizárólag azon személyek vehetnek részt, akik csatlakoztak oldalunkhoz is! FONTOS! A nyeremény elajándékozható, átruházható! Kik nem vehetnek részt a játékban? A játékban nem vehetnek részt az oldal munkatársai és a Facebook oldalt kezelő munkatársak közvetlen családtagjai. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. 

2018 1211 02

És hogy miért van szükség a jelentéktelen, ámde mégis "formális" keretet adó játékszabályzatra? Hát mert a szellemi neutroncsillag kattint a webes felületre és nézettséget generál. Majd itt jön be az aljas portáloknak a dupla esély! Egyszer azért, mert a hamis "ajándékok" illúziójával/becsapásával fészbuk oldalát duzzasztja, másodszorra pedig azért, mert ugyan a szabályzat elolvasása után sem derül ki a kíváncsiskodóknak a nem létező sorsolás dátuma, viszont arra alkalmas, hogy a férges reklámokra klikkeljenek. Ezek brutál pénzeket hoznak az üzemeltetőknek, ráadásul dollárban...

ÚJ modulunk a KAMU REKLÁMOK! Bár félkész, még fejlesztjük, de bátran nyomkodd a hirdetéseket, tájékozódj! Játssz detektíveset, ne higgy nekünk, járj utána!És ha kérdésed van, hogy miért érdemes inkább az orvostudományra támaszkodni a gyógyulás érdekében: ingyenes online orvosi tanácsadásunkat itt találod!

Korábban írtuk: 2018.10.28. 

Az aljas bevezető ordítva kapszlokkal: "LÁNYOM, AKI TOLÓKOCSIBA KERÜLT MA ÜNNEPLI 32. SZÜLETÉSNAPJÁT! ÉLNI SEM AKART MÁR, PEDIG ALKOTÁSAIT MEGTEKINTVÉN MEGLÁTOD MILYEN KINCS Ő!" Az okádék szennyoldal Illés Fanni paralimpikon úszónk fényképét használta fel a lájkprosti pénzgyárukhoz! 

2018 1029 04

"Fuss, Fanni, fuss!- Olyan vagyok, mint Forest Gump, csak én úszva közlekednék, ha lehetne" - mondja Illés Fanni, aki lábak nélkül és összenőtt ujjakkal született, és pár éve szépségversenyt is nyert. 

25 évesen – napi 6-7 óra edzés mellett – egyetemre jár, két cica tulajdonosa, autót vezet, és az ő szavaival élve: kontrollmániás. "Soha nem ijedek meg egyetlen váratlan helyzettől sem, pedig van belőle bőven az életemben." Fanni élete a víz, de nem úszik az árral. - forrás elteonline.hu

Az alantas álhír-hálózat ehhez képest a 32. születésnapját ünnepelteti, de nem riadnak vissza attól sem, hogy a sportolólány fotóját jogtalanul felhasználják hitvány pénzszerzésükhöz, gyalázatos szövegkörnyezetben. A valótlan sorok: "Lányom 2 évvel ezelőtt autó balesetet szenvedett, ahol mindkét lábát elveszítette. A baleset után mély depresszióba került. Naponta hallgattuk, hogy élni sincs kedve. Emlékszem borzalmas volt, miközben mi csak mosolyoghattunk előtte, hisz tudtuk, hogy ez lehet az egyetlen segítség számára. Szenvedett az egész család, de szerencsére túl vagyunk rajta. Azóta kiváló cukrász lett és bár testi fogyatékkal él, véleményem szerint nagyon ügyes lány. Nézzétek meg alkotásait és amennyiben méltónak érzitek rá, köszöntsétek fel születésnapján! Óriási magabiztosságot és örömet szereznétek neki! "

 2018 1029 07

A cikkben felsorakoztatott torták egyszerű Google képkereső használatával kényelmesen felderíthetők, melyeknek forrása: túlnyomórészt Pinterest. 

2018 1029 08

A "Szóljon hangosan az ének" a kamuhalmazuknak csak egy kis szelete, Fannival végigturnézzák társoldalaikon is a Cukkerstein-galaxis hírfolyamát, a szellemi neutroncsillagok megosztós ujjait és érzelmi nyomógombjait felhasználva pénztermelő üzemükhöz.

Aljas módon megszólítva hiszékeny és buta embereket - értsd, aki egy ismeretlen oldalon fejezi ki az "ünnepeltnek" jókívánságát, az igenis ostoba. Ez nem lesz más attól, hogy most ki sértődik meg, a gravitáció okos és tyúkeszű emberekre egyaránt hat. 

2018 1029 09

Patakiné, ilyenné, olyanné, csupa nyugdíjas hölgy, akik még a netforradalom előtt születtek. Bár magabiztosan kezelik az Imikimi fotómontázst és illesztik be fiatalkori fényképeiket különböző hátterekbe, de az álhíreken, ahol csak némi logika vagy kételkedés kéne, ott akasztott gégével benyelik a hazugságot. 

"Nyuggernek az elfajzott, agresszív, összeférhetetlen nyugdíjast nevezzük. Könnyű felismerni buszon, boltban vagy az orvosnál. Furakszik, lökdösődik, tolakszik, kötekszik, szitkozódik és soha nem retten vissza a konfliktustól. Bár a nyuggertömegek nem azonosak a hárommillió nyugdíjassal, a nyuggerek befolyása saját korosztályukban mégis óriási." - részlet: Puzsér RóbertFanni nem először esik áldozatul a gonosz kamubanda tisztességtelen pénztarháló módszereinek, dátum: 2018. augusztus 21. Webes hulladék: Káprázatos (görgess az aljára) - mostanra megszűnt szennyoldal, amelyért 2 évet "dolgozott" napi 12 órában = N. Erika. Írásmódja: szóköz nélkül. Lásd, szégyenletes bevezetőjében:

"Lányom öngyilkos akart lenni amikor tolókocsiba került! Nézzétek meg alkotásait,melyek megmutatják mekkora kincset veszítettünk volna!Ne sajnáljátok Tőle a szép szavakat,ha úgy gondoljátok megérdemli!"

2018 1029 10

A gyalázatos sorainak folytatása: "Nem akarok dicsekedni,hisz nagyon kétségbe voltam esve. Lányom autó balesetet szenvedett 3 évvel ezelőtt,amikor is úgy sérült a gerince,hogy tolókocsira kényszerült egy életre. Többször is próbált öngyilkos lenni a drágám.... Azt hittük belehalunk a fájdalomba. Mindig is ügyes keze volt,gyönyörűen rajzolt,festett. Mindent megtett a család,hogy érezze van miért harcolnia,hisz két kezével óriási dolgokra képes és e mellett gyönyörű és igazán jó lelkű teremtés. Képzőművészeti főiskolára készül,de még mindig nincs elég önbizalma. Kérlek titeket nézzétek meg alkotásait és ha segíteni szeretnétek biztassátok őt,talán együtt meg tudjuk győzni,hogy valóban értékes lány és igenis van értelme az életének!"

2018 1030 01

Koreográfia a szokásos, innen-onnan összelopkodott képek, hamis történethez kapcsolva. Nagyon kutakodni sem kell, hiszen szignóval ellátott zömében a festmény, az aláírás pedig önmagában megkérdőjelezhetetlen bizonyíték, hogy nem a sportolónőhöz köthető. És a szokásos ilyenNé-olyanNé kommentcunami:

2018 1030 02

Nem értem. Önmagában itt van Illés Fanni, méltán hazai büszkeségünk, akihez semmi mást nem kellene írni, mint pusztán a színtiszta igazat. Hogy 1992-ben lábak nélkül, összenőtt ujjakkal látta meg napvilágot, hogy szülei nem tudták miként kell felnevelni egy "rokit" (az ő szavaival), de leleményességüknek és kitartásuknak köszönhetően lett az, "aki ma vagyok". Számos nemzetközi bajnokságon vett részt, ahonnan paralimpikon úszónőnk mindig éremmel tért haza, idén Dublinban az arany csillogott az Európa-bajnokságon. Jelenleg hallgató az az ELTE szociális munka szakán, de szépségkirálynőnek is megválasztottak, 2014-ben. "Soha nem tartottam magam szépnek, és ezt ennyi ellentétes vélemény után is nehéz elhinnem. Igazából az érdekképviselet és az integráció elősegítése miatt jelentkeztem a versenyre. Tudom, ez nem egyemberes munka, de úgy gondolom, olyan lehetőségek nyílnak meg ezzel előttünk, amik kiindulópontjai lehetnek a pozitív változásnak. Azért előttünk, mert ez a korona nem csak az enyém, hanem minden rokié, akit képviselhetek. Ide tényleg összefogás kell, és szemléletváltás, mert akad hiba, mindkét oldalon. Nem vagyunk egymáshoz közel hozva az ép emberekkel, így nehezen értünk szót. Ebben érzem a legnagyobb problémát, és ezen szeretnék elsősorban változtatni."

"Igen, ezt kaptam az élettől, hogy lábak nélkül születtem, de tudok élni ezzel, mert igenis szeretem az életem, még akkor is, ha sokszor nehéz. Nem tartom és nem is tartottam magam soha példaképnek, mert úgy érzem nálam sokkal nagyszerűbb emberek vannak, és én csak egy ember vagyok, tele hibákkal.
Örömmel tölt el, hogy van szerető családom és barátaim, akiknek számítok. Rengeteg ember segített és segít az utamon, akiknek több dicséret jár, mint nekem. Őket illeti tisztelet."Jól hangzó álnyeremények, amelyek a fészoldalaik duzzasztásához kellenek, majd beterelik a zombisereget "megdöbbentő" tartalmakkal webes szennycsatornáikba. A horgász sem egyből halat fog, hanem előtte beetet. 2018. június 26.

2018 1030 03

Gondolkodás. Ez egy agyi folyamat, ami nagyon sok batteryt visz, és nem szívesen csinálod, ha anélkül is lehet. És lehet hogy egyszer, valamikor tudtál közlekedni, és lehet hogy valamikor fel tudtál kelni a gumimatracból, de az unikronisból közben autó lett, és te egy gravitációs csapdában ülsz, és OSZTOGATSZ a végtagjaiddal. Az egész mai webes hulladék belőletek áll, zombisereg. És bocs, de sajnos aki nem esett hanyatt az első látványos "click and play" feliratú nyereménynél, az már úton van egészen máshová. Innen most nektek kell felállnotok. Ismerős szövegkörnyezet oldalunkról? Felelősök: Álhír-szervezet

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősök beazonosítása: a Donate funkció használatával tudsz bennünk támogatni. Na, leszünk barátok?by trinity

Comments powered by CComment