2019.01.20. - FRISSÍTÉS: Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna. 

Korábbi írásunk:

2018 1001 11

Olvassuk együtt a hergelő bevezetőt: "Andy Vajna csatornái miatt több műsor is kiszorult a szolgáltatóktól! EDDIG IS VOLT ELÉG „SZENNY” CSATORNA! Lassan már nem lesz nézhető semmi...Ezek a csatornák szűnnek meg hamarosan:"..és akkor kiteszi a falára, hogy tessék, ma is jól megosztottam a frankót a politika és közszereplők aljasságairól - és nemhogy nem okos, hanem effektíve fájdalmasan átlátszóan ordas kamuszart sokszorosít.

Mit fog hallani? Hogy hazug sorok? Nem, mert azt letiltja egyből habzó szájjal, hát 'báncsák a kialakult ideológiáját, vagy "jó" esetben ignorálja (közöny). Azt fogja meghallani, amit szeretne: a verbális okádást, a valóság igazán nem számít! És csodálkozunk, hogy mindenki zseninek érzi magát...

Mi a tényszerű cikkek miatt vagyunk "elfogultak", nem pedig az olyan féknyúz felületek miatt, ami beleillik a világról szerzett eddigi ismereteid rendszerébe. Ez nem olyan nagy baj, te viszont érzelmi impulzusok mentén döntesz. Nekünk belefér, hogy tévedünk, és elnézést is fogunk akkor kérni, neked viszont úgy tűnik, mintha az igazságod az egyetlen lenne, hiszen utálod a történet szereplőit. Más rovat. Más "elfogultság".A webes hulladék írása: "A National Geographic TV műsora sok százezer háztatásból eltűnik emiatt! 

A Magyar Telekom csatornakiosztásából elég fura dolgok derülnek ki, ha végig nézzük. A sokak által nézett és kedvelt ismeretterjesztő műsorok kiszorulnak a szolgáltató repertoárjából! Helyettük olyan kommersz csatornákat kapunk, mint a Spíler TV, a Chili TV, a Kiwi TV és a Humor+, amik Andy Vajna csatornái lesznek! Ezek a csatornák viszont nem lesznek: 

National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News, D1TV 

Pedig ezeket is százezrek nézik.."

2018 1001 03

(Nekünk se tévénk, se tv előfizetésünk nincs, de most inkább néznénk a NatGeón a muslicák ontogenéziséről szóló dokut, mint az álhír-hálózat agyhányásait elemezgessük állandóan.)

A hír valóságtartalmához a Google-t hívtuk segítségül (ezt a fotelhuszárok is simán felgöngyölíthetnék otthonról), hamar ki is derült, hogy 2016. novemberi forrást kopiztak be, majd uszítják vele a fészbuk népét mostani történésként beállítva. Azóta pedig már változott, itt a jelenlegi kínálat: Magyar Telekom - amely szerint a Családi HD csomag kínálatában az ismeretterjesztő National Geographic HD szerepel.És akkor Retro Klub még aznap szintet lép, feltekerik a kamugombot 11-es fokozatra:

"VAJNA GÚNYOS KIROHANÁSA A TÉVÉCSATORNÁK MEGVÁLTOZÁSÁRÓL! "TI AZT NÉZTEK, AMIT..."

 2018 1001 04

A netes pöcegödör állítása: "Ma tettük közzé, hogy több tévécsatornát eltörölnek Andy Vajna felvásárolt hírközlő platformjai miatt. Sok ember adott hangot annak, hogy kedvenc, értelmes csatornákat szüntetnek meg. Vajna reakciója, bár gusztustalan, de nem meglepő. Ezek a következők: 

Amíg van pénzem, amiért becsülettel megdolgoztam, addig én döntöm el, hogy mi marad és mi nem. Nem értem, hogy mi ez a felhördülés, hisz az embereket csak a szappanopera és egyéb gyenge szintű műsorok érdeklik. Önökből ismét az irigység beszél. Tudomásul kell venni, hogy a pénz hatalom. Én odafektetem be a pénzem, ahova akarom.Ebbe jobb mindenkinek belenyugodnia és amennyiben nem tetszik, nem kell tévét nézni!"

Valóban nem érdemes tévét nézni, főképpen úgy, ha az értelmes adásokat közvetítőket még el is veszik tőlünk. Azért ez a gúnyos hangnem felháborító! Ha Őn is annak érzi, úgy kérjük jelezze felé!"

2018 1001 05

A felháborító az, hogy olyan szavakat adnak a szájába, melyet soha nem mondott. Ti komolyan elhiszitek, hogy egy nevenincs szennyportálnak nyilatkozna? Az van, hogy impresszumos felületek (illetékes feltüntetve) és féknyúz oldalak (üzemeltetők nélküli) állnak szemben egymással, de nyilván csak az egyik hiteles. És minden megosztott kamufassággal beleb@sztok egy koporsószöget a felelősökkel rendelkező online hírportáloknak.

Nekünk nem Andy Vajna a fontos, hanem a hazugság fáj és a társadalmi közösségi böfögés a lényeg. Azt pedig már nem lehet visszacsinálni, ami a Cukkerstein-galaxis hírfolyamán történik. Pászmek, de könnyű így létezni! Szopunk mi itt a logikával évtizedek óta, amikor az embernek tartott létformák 99%-ánál hiányzik hozzá a szerver.Ingujj felteker, következő pofátlan bejegyzés: 

"Reviczky Gábor nyílt üzenete Andy Vajna mai gúnyos kirohanására - "Kérem szépen, aki teheti egy megosztással segítsen eljuttatni neki az üzenetem!"

2018 1001 02

A valótlan sorok: "Budapest - Mint tudjuk több minőségi információt sugárzó tv csatornát szüntetnek meg hamarosan, köszönhetően Andy Vajnának, aki szerint az embereket főként a szappanoperák és a botrányok érdeklik az értelmes műsort sugárzó csatornák helyett. Rengeteg közismert személy hördült fel nyilvánosan a mai nap folyamán Andy Vajna gúnyos és cseppet sem szerénykirohanására, aki szerint a pénz egyenlő a hatalommal és kizárólag ő dönti el, hogy milyen csatornák lesznek elérhetőek a közeljövőben. Továbbá irigynek nevezte a magyar átlag embereket. Reviczky Gábor felháborodásának hangot adva, nyilvánosan kérte a magyar embereket, hogy segítsenek eljuttatni üzenetét Andy Vajnának. Sorait változtatás nélkül közöljük:"Drága barátom! Nagyon sajnálom, hogy nem tudom megcáfolni szavaidat, de a pénz a mai világban tényleg a legnagyobb hatalom, ami hatalmas szomorúsággal tölt el. Az emberi értékeket és a tudást elképesztően maga mögé szorító vagyoni helyzet kaotikus állapotokat teremtett Magyarországon. Itt már pénzzel tényleg bármit el lehet intézni, de vannak olyan dolgok, amik mellett nem mehetünk el. Ilyen volt a mai durva kirohanásod is, melyben ismételten nagyképűen és lekezelően beszéltél a magyar emberekről, majdhogynem azt írtad, hogy ezeknek a hülyéknek elég lesz a szappanoperákat és botrányokat közvetítő néhány csatorna is, pedig belőlük, belőlünk élsz meg ilyen jól. Hidd el kedves barátom, hogy nagyon sok értékes ember van ebben az országban, aki a minőségi információra szomjazik és őket is el kell látni. 

Nem engedheted még te sem magadnak ezt a hangnemet a magyar emberekkel szemben. Tudom, hogy tanultál tiszteletet, de most még az írmagját sem látom benned. Nyilvánosan kérlek, hogy fejezd ezt be, mert hidd el nekem, hogy nem származik belőle előnyöd. Belőlünk magyar emberekből élsz és ezt a hangnemet nem engedheted meg magadnak senkivel szemben. Szépen kérlek, hogy fontold ezt meg és kérj bocsánatot tőlünk nézőktől. Nem ezt érdemeljük....Kérem szépen, aki teheti egy megosztással segítsen eljuttatni neki az üzenetem!"Akit felháborít Andy Vajna gúnyos és egyben nagyképű kirohanása, legyen kedves egy megosztással támogassa a Kossuth-díjas Reviczky Gábor sorait, aki ismét bebizonyította, hogy milyen nagyszerű ember is valójában."

2018 1001 06

Tényleg próbálunk a szellemi neutroncsillagok szintjéhez lebutulni, csak és kizárólag a hamis mondatokból tájékozódni, illetve a Retro Klub fész-pöcegödör történéseiből. Haladjunk sorban.

1.) Andy Vajna "kirohanása" 19:22, amíg Reviczky Gábor "válasza" 19:56 - vagyis mindössze 34 percet vett igénybe. Gondolj már bele! Ott ült a gép előtt a művész úr, egyből olvasta, meg uccunyomban le is reagálta, aztán az üzemeltetőkkel nem rendelkező magyarnep.me webes hitványságnak (tv2.dobbenetes.com-ból az nyílik) fél óra alatt elküldte megfogalmazását úgy, hogy közben a tudasfaja.com webes szennyportál hozta le barátja "gúnyos nyilatkozatát"? Nyilván teljesen életszerű, hogy NEM a "feladónál" akarok hangot adni, hanem bedobom találomra egy postaládába. Hátperszehogy...

2.) Apropó! Aszongya: "Drága barátom!". Ohohohó!! Kérdés! Ti a barátoknak a fészbuk hasábjain szoktatok üzengetni, bevetve hozzá különböző portálokat?Mindig kételkedj! Ne mi győzzünk meg, hanem a tények, amiket találsz! Reviczky Gábor facebook oldala:

2018 1001 07

Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki!

2018 1001 09

(Tudjuk, hogy megnyomtad a lejátszást. De ez egy screenshot. Köszi.)

Retro Klub augusztus 06-án jött létre, jelenleg (január húsz) 53 716 követővel rendelkezik.

Onnan tudod a kamuszarjaikat felismerni, hogy a webes linkeket megnyitva a tetején piros-sárga csíkot találtok. Ez kivétel nélkül hazug hírforrás. Nini, égjen bele a retinádba, hogy innen menekülj (és a férges reklámok is gyanakvásra adnak okot): 

2018 1001 08

A hozzájuk köthető webes pöcegödrök és fész szennyoldalak; felelősökkel beazonosítva = Álhír-szervezet 

Amennyiben hasznosnak ítéled önkéntes társadalmi tevékenységünket, a Donate modullal tudjátok weboldalunkat támogatni. Comments powered by CComment