Egy pillanatra elképzeltük, hogy valami nagy kataklizma éri a világot, kevés túlélővel. Az emberiség nulláról kezdi felépíteni a civilizációt, és pár száv év múlva az akkori régészek egy elfeledett kis országról - kizárólag az  álhír-szervezet  szervereiről tudnak infókat szerezni. Rejtélyesebb lesz, mint a Nazca-vonalak.

Tiltsuk be a hülyeséget!! Soha többé, senkinek, sehol ne szabadjon legálisan hülyének lennie!

2019 0916 04

Az édesapák "nevében" közzétett "Van jogom újra boldognak lenni?" lánclevelet az álhír-hálózat többször is felhasználja a hitvány pénzgyárukhoz. Gyalázatos módon éltek már vissza a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrek apukájával, de egy másik férfi is "leizzadva ébredt": kattints itt - onnan olvasd, hogy frissítve 2018.09.04. Nézzük a következő valótlan bevezetőt: "3 ÉVVEL EZELŐTT VESZÍTETTEM EL TRAGIKUSAN FELESÉGEM! AZ ÉJJEL MEGRÁZÓ ÜZENETET KAPTAM. KÉRDEZLEK TITEKET, JOGOM VAN-E A BOLDOGSÁGHOZ?" 

2018 0916 01

Majd a kamusztori így folytatódik, a férfi fényképét felhasználva hazug soraikhoz:

"Csodálatos házasságban éltem feleségemmel és gyönyörű kislányunkkal. Bátran mondhatom soha nem veszekedtünk, imádtuk egymást. Sajnos 3 évvel ezelőtt a rákkal vívott kemény harc után elveszítettem ŐT! Azt hittem akkor belehalok a fájdalomba, sőt ez az érzés minden nap előjön a lelkemben. Ma hajnalban leizzadva ébredtem, mert álmomban így szólt hozzám:

"Kedvesem! Tudom, hogy szerettél és azt is, hogy érezted ez kölcsönös. Lehet, hogy az érzés örökre benned marad, mégis arra kérlek ne gyötörd magad! Szeretném, ha keresnél egy hozzád illő hölgyet, hisz jó ember vagy megérdemled a boldogságot. A lányunknak is szüksége van egy nőre, aki talán anyaként fogja szeretni! Én örökre melletted leszek lélekben, de ez már nem fizikai boldogság!" 

Fel kellett kelnem letusolni és közben sírtam, mint egy taknyos gyerek. Kérlek titeket segítsetek nekem, mert nem tudom mit tegyek! Valóban jogom van a boldogsághoz? Minden őszinte véleményt köszönök!"

2018 0916 03

A fotó bal oldalán, ha figyelmesen szemléled, ott szerepel az illető neve, igaz, alig kivehetően, mert csak a keresztnév látszik egyértelműen. Van nekünk egy kis közösségünk, amelyben segítséget kaptunk a megfejtéshez, Ferenc érdeme az illető felderítése (a képen szereplő férfival felvettük a kapcsolatot). Kérjük, csak akkor csatlakozz a Fakepalm csoportba, ha valóban tudod észrevételeiddel segíteni az önkéntes munkánkat (az összlétszámot 251 főnél húzzuk meg, mert a hatékonyság számít, nem pedig a "legyünk sokan").

A következő hozzászólásokat a cikk alatt csak gyenge idegzetűeknek és 6 éven aluliaknak ajánljuk!

 2018 0916 05

Zombi apokalipszis

A jelenség gyakorlói a Facebook álhír aktivistái, akik megnyugtatják lelkiismeretüket álságos együttérzéssel, lájkolással, megosztással. Úgy vélik, hogy a megosztós ujjaikkal a komment nyomógombokat használva nagyságrendben sokat tesznek az emberiségért. 

2018 0916 06

Következnek: Pannika, Ferencné, Józsefné. Értem, hogy ők még a netforradalom előtt születtek, de hogy regisztráltak be a Facebookra?

Puzsér Róbert soraiból egy részlet: "Nyuggernek az elfajzott, agresszív, összeférhetetlen nyugdíjast nevezzük. Könnyű felismerni buszon, boltban vagy az orvosnál. Furakszik, lökdösődik, tolakszik, kötekszik, szitkozódik és soha nem retten vissza a konfliktustól. Bár a nyuggertömegek nem azonosak a hárommillió nyugdíjassal, a nyuggerek befolyása saját korosztályukban mégis óriási."

2018 0916 07

Ha a kamuoldalról közelítjük meg, akkor csak rá kell kattintani a következő kommentelőre és már kész is az új lájkprosti cikk (részben bemásolt szavaival, a többi "szívfacsaró" szarral kiegészítik), fényképeit meg kilopják hozzá a profiljából, hiszen amcsi szervereken futnak, impresszum és "elvileg" következmények nélkül. Gyerekek, sokkal óvatosabban az interweben! Ha otthon függöny van az ablakodon, ha bezárod a lakásod ajtaját, akkor a privátszférád miért adod ki a Facebookon?

2018 0916 08

Qrvára fogalmuk nincs, hogy működik a kibertér. Nem létezik olyan adat, amit én adok meg a netsztrádán és azzal csak én rendelkezem! Könnyebb megelőzni, tehát röviden a tanácsunk az, hogy NE kerüljön ki olyan tartalom, amit kínos lenne viszontlátni, vagy nem szívesen látnánk viszont.*Kiegészítés 2018.09.26. 

110 ezres csoportban járunk, ott fedeztük fel a férfi valós megosztását: 

2018 0926 01

És milyen véletlen, hogy ugyanebben a közössségben, az 50. év felettiek a nagyvilágban ott szerepel Kiss Adél is, valamint osztogatja az álhír oldalakat is:

2018 0926 02

Kiegészítés vége. 2018.09.26. Folytatás:A következő fotót dédunokája osztotta meg saját Facebook falán, de még 2016-ban, akkor ünnepelte a dédi 100. születésnapját. Majd a hírfolyamából azt is megtudhatjuk, hogy 2017-ben üknagymama lett. Ilonka néni hosszú élet után 2018. márciusában elhunyt, megható sorok kíséretében búcsúzott dédunokája saját oldalán. - a felderítést Attilának köszönhetjük csoportunkban, így zárva sorait: Nyugodjék Békében!

Az álhírgyárban senki és semmi nem szent, a dédunokával pedig felvettük a kapcsolatot.

2018 0916 09

A következő fénykép a Pesten Hallottam csoportban került feltöltésre, nagy sikerrel szerepelt (25 ezer like) a következő valós sorok kíséretében: 

"Rendeltem egy tortát a cukrászdában, bementem érte, kértem mellé egy tűzijátékot, egy 8-as és egy 9-es gyertyát. Kérdezi az eladó: kisfiúnak vagy kislánynak? Elmosolyodtam: kisfiúnak."

Mutatjuk a fotó alját:

2018 0916 11

A pénzgyár pedig fiktív sztorival vitte is a magas nézettséget ígérő lehetőséget, levágva a fénykép alsó részét, amely már nem illet volna bele a kitalált történetükbe. (A képet eredetileg feltöltő emberrel felvettük a kapcsolatot.)

2018 0916 10

Magyarok Közössége jelenleg 62 883 követővel rendelkezik és június 11-én alakultak. Ez a kamuhalmazuknak csak egy kis szelete, ugyanezeket a cikkeket végigturnézzák a társoldalaikon is. A hozzájuk köthető webes hulladékok és fész szennyoldalak: Álhír-szervezet.

Felvettük egy olyan hölgygyel is a kapcsolatot, akinek profiljába belemászva kiskorú gyermekével együtt sokszorosították hitvány felületeiken a "vajon hány dicsérő szót érdemel" panel kíséretében. Megtette a feljelentést, a rendőrségen van külön bűnügyes, amely az internetes csalásokkal foglalkozik. Igyekszünk összekapcsolni egymással azokat, akiknek visszaéltek személyével.Borzalmasan unnánk a Cukkerstein-galaxist saját magunk nélkül. Gyalázatos bannolt múltja a reinkarnálódott Magyarok Közössége fészoldalnak: Magyarok Blogja

Comments powered by CComment