Varázslatos Világ 2018. június 13-án alakult a Facebook hírcsatornáján, pontosabban álhír-szeméttelepén. És műveltség, valamint képzettség hiányában a zombisereg nem képes megkülönböztetni a hiteles információt a hitványságtól, ezért beállítottságuk következtében a dzsuvát fogadják be.

2018.12.03. Made in Hungária --> megosztotta Varázslatos Világ

2018 1204 01

Az átverős nyereményjátékok a szélhámos fészoldalak üzemeltetőinek a webes hulladékaik duzzasztásához kellenek, hogy minél nagyobb közösséget építsenek a kamuhíreket közlő szennycsatornáikhoz, beterelve az akolba a látogatókat. A netes portáljaikon megjelenített rekámok kattintása és látogatottsága után ugyanis pénzt kapnak. A 'fodbalista se egyből gólt rúg, hanem előtte bemelegít.

Itt látjuk a további körbelinkeléseket, amelyek egy Álhír-hálózathoz tartoznak:

Szóljon hangosan az ének --> Varázslatos Világ.  

2018 1104 01

Fridzsider, konyhaszekrény, multifunkciós ágy, robogó, bármi, a szellemi neutroncsillagok megosztós ujjaikkal boldogan szórják a Cukkerstein-galaxisban, a megosztás ingyen van. Hátha: 40 év felettiek közössége --> Varázslatos Világ

2018 1104 02

A kamuinfósok kétféle tartalmat osztanak meg: álfasságok és átverős nyereményjátékok. Gyanakodj, ha nincs jelentős követőbázisa az oldalnak, ám mégis többmilliós ajándékokat "sorsolnak". Egyszerűen irreális. Ráadásul még a legnagyobb retardáltak is képesek lennének otthonról kényelmesen a fotelből felderíteni képkereső alkalmazással. A konyhabútor  RS Áruház érdeme. 

Június 16. a dátum, vagyis 3 nappal a létrehozás óta: 4 231 követővel.

2018 0910 03

Szintén június 16. az időpont, 3 nappal a megalakulásuk óta került megosztásra fész szennyoldalukon egy barna szempár. Maga ez jellemábrázoló hatású - aki kimondja (szerző) és megosztja, azon nem is kell tovább gondolkodni, teljesen nyilvánvaló a neme, az életkora és a külseje; sejthető továbbá a sztárallűr. Magyar Boglárka kamuprofil rögtön besegít a kamufelület terjesztésében:

 2018 1104 03

Jelenlegi kamuprofilja Kiss Adél, hát kénytelen rejtőzni beazonosítása óta, amikor nyilvánosságot kapott, hogy felelős az emberek hülyítésében. N. Erika volt tanítónő ekkor nagyon gyorsan törölte is valós profilját, itt tudsz nálunk utánaolvasni: Álhírgyártó. Biztosan örvend a szíve, ha most viszonlátja volt profiljának egy darabját: 

2018 1104 04

Hallod, ez a nő még akkor is hazudik, ha csöndben van. 'Aszongya: "Köszi a mai sminket." Az ugye megvan mindenkinek, hogy ez a kép a netről kismillió helyen letölthető? És amúgy is, a külső tulajdonságokra nem kéne büszkének lenni, az nem érdem, azt hordozzuk, mert a sajátunk, ahogy pl. a hajunk színére sem illene.Az üzengetős ÁTVERŐS posztokból végtelen sok kopit gyártanak, csak más-más közismert szereplőkkel, hát a kisemberek ezeken szeretnek csámcsogni:"Rendhagyó! Egy idős nyugdíjas dédi írt nyílt levelet Rubint Rékának, aki a gazdagságukkal kérkedett. EZT biztos, hogy nem teszi zsebre. Ossza meg legyen kedves, aki egyetért szavaival!" - olvashatjuk a gyalázatos bevezetőt augusztus 04-én.

2018 0910 12

A valótlan cikk: "Rubint Réka: " Miért kellene beállnom a futószalag mellé, hogy lássam a szegény emberek életét? Milliárdosok vagyunk és megérdemeljük...." Íme Marosvölgyi Gyuláné nyílt levele Rékának:

"Kedves Réka! Hálás köszönet, hogy így helyre tett minket egyszerű szellemi és fizikai dolgozókat, hogy nem volt meg bennünk az a plussz ami önben és kedves férjében megvan. Nem lettünk gazdagok, de azért még emberek vagyunk a szalag mellett és a buszt vezetve is. 
 


Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki ugyanolyan gazdag lenne, ki termelné meg a jó léthez szükséges javakat önök számára?! Elért amit elért élvezze az életet, hiszen ön sikeres üzletasszony, csodás édesanya bámulatos gyermekei vannak és egy mesébe illő' férje, aki imádja. Elégedjen meg ennyivel, de ha életének minden mozzanatát közszemlére teszi viselje el a kritikát. Maguknál sokkal gazdagabb emberek is vannak az országba, de nem is tudunk róluk, mert nem hirdetik gazdagságukat és NAV-on kívül senkit nem is érdekel, és kérem ne várja el, hogy bárki is sajnálja." 
 
Nektek mi a véleményetek? Egyetértetek a Marosvölgyi Gyuláné gondolataival? Ha igen, akkor osszátok meg, hogy minél többen olvashassák ezt a nyílt levelet!"

2018 0910 07

Majd ugyanabból a dédiből képe jogtalan felhasználásával 8 nappal később hajléktalant csináltak. (Nyilván ugyanennyire "hiteles" Rubint Réka szavai, akinek hírnevét aljas módon felhasználták a lájkprosti pénzgyárukhoz.)

"Szerény körülmények között, közösen éltünk fiammal, menyemmel és kis unokámmal egészen fiam, Géza haláláig - kezd bele szomorú történetébe Ilonka néni.Az alig több mint 40 négyzetméteres lakás a fiam tulajdonába került megboldogult férjem halálát követően. Menyemmel soha nem volt felhőtlen a viszonyunk, és amikor a fiam betegsége kitudódott, egyre ellenségesebbé vált. Folyton azzal fenyegetett, amíg szegény Gézám harcolt az életben maradásért, hogy nekem semmi közöm a lakáshoz, az a fiam hagyatéka, így az hamarosan az ő tulajdonába kerül.

De mindez még semmi! Számtalan alkalommal megvert és elmegyógyintézetbe akart záratni. Egy alkalommal lecserélte zárat, így neki köszönhetően hajléktalanná váltam. A néni jelenleg hajlék nélkül él, Kőbánya környékén járja az utcákat, kéreget. Ezúton kérjük kedves olvasóinkat, hogy legalább egy megosztással segítsék Ilonka nénit."

Augusztus 12. a következő dátum:

2018 0910 08

 "A munka az élete – Nyugdíj után 37. éve dolgozik Ilonka néni" - írja a zaol.hu, majd így folytatja: "Zalaegerszeg – A 93 éves Horváth Ilonát a városért hosszú évek óta végzett közösségi munkája elismeréseként köszöntötte és ajándékozta meg Balaicz Zoltán polgármester."  - még 2017-ben történt. Ilonka néni tehát nem üzengetett senkinek és nem hajléktalan: lánya, unokái, déd- és ükonokái társasásgában ünnepelt. Kép: zaol.hu

 2018 0910 10

"Ennek a 3 gyönyörű Tündérnek a szomorú édesapja vagyok! Nem kérek mást, csak erőt mert szörnyű tragédia miatt maradtam egyedül velük!" - olvashatjuk a hitvány bevezetőt, melyet a 40 év felettiek közössége kész átverés listánkban már kielemeztünk. A dátum: augusztus 10.

2018 0925 01

És 8 nappal később saját hazugságaikba keverednek bele: "Szerintetek cukik vagyunk? Megérdemlünk egy szívecskét?"

2018 0910 05

Kegyeletsértő cikk, a hölgy 2016-ban meghalt. "Drága édesanyám 1 hónap alatt gyógyult ki a tüdőrákból. Naponta 8 kiskanállal vett be EBBŐL éhgyomorra..! - Kérlek add tovább Te is! Ez a legönzetlenebb dolog, amit bárki megtehet!" - tényfeltárás Nem csak a húszéveseké a világ

2018 0910 11

Ma már bárki tehet ki a Facebook csatornán bármit, akármekkora fasságot mond, a szava ugyanannyit ér, mint egy tiszességes megnyilvánulóé. Sőt, még többet, mert a hülyeségre nagyobb a kereslet. Ismét ez az Asimov idézet jut eszembe: "Politikai és kulturális életünket áthatja az anti-intellektualizmus, melyet a demokráciának az a téves felfogása táplál, hogy "az én tudatlanságom ugyanannyit ér, mint a te tudásod." És minden megosztott KAMU egy koporsószög a hiteles oldalak kárára!A zombisereg nem kételkedik, nem gondolkodik, verbálisan lincsel: Orbán Ráhel féknyúz! - Észbontó fész pöcegödör.

2018 0925 02

Varázslatos Világ 71 590 követővel rendelkezik a Facebookon. 2018.12.04. 

A kamuhálózathoz köthető további szennyoldalak felelősökkel: ÁLHÍR-SZERVEZET

A szemfényvesztő portálok listája, amelyek kihasználják az emberi hiszékenységét: Dübörög a lájkgyár!

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősök beazonosítása: a Donate  funkció használatával tudsz bennünk támogatni. Na, leszünk barátok? Comments powered by CComment