János osztotta meg velünk, még július 02-án, a következő szavak kíséretében: "Nah... kezdődnek újra... a "panaszkodnak a kevés nyugdíjuk miatt" posztok!! Ezt nagyon szeretik!!! Lehet csámcsogni... beszólni... saját életet leírni... stb!! 

2018 0703 01

Nyilván Boros Lajos nem adta hozzájárulását a kattintásvadász címhez, mint ahogy a cikk végéhez sem: "Egyetlen kérése van csupán, amit kér az emberektől, az pedig nem más, mint hogy ezt a cikket osszák meg, mert szeretné, ha mindenki látná, hogy egy szívbeteg ember élete így pecsételődik meg egy életre. Nem tud dolgozni, és a tartalékai elfogynak. Mit tehet ilyenkor az ember?"Hogy korábbi cikkünk hatására-e, de nagyon gyorsan törlődött is a "Lélekemelő szépségek" facebook hírfolyamából. Találtunk helyette a webhelyen gyalázatosabbat, NEM, nem a "Bocskor", bár az is nagyon durva, mert Bochkor!! Nyilván "hihető", hogy Boros Lajos több éves közös munka után ne tudná leírni helyesen kollégája nevét, valamint teljesen "életszerű" az is, hogy netes felületen üzengetne.

2018 0731 04

A kamuportál lájkprosti bejegyzése: "Kedves Bocskor, megkaptam az üzeneted, amelyre válaszolnék is, itt a nyilvánosság előtt, ha már Te is csak itt tudsz engem megkeresni. Se egy levél, se egy telefonhívás, de még csak a közösségi oldalamon se kaptam tőled üzenetet. Nem akkor kell a saját lelkiismereteddel küzdened, amikor haldoklom. Akkor kellett volna, amikor ok nélkül összevesztél velem, és megástuk a csatabárdot, ami olyan mélyre sikerült, hogy azóta se tudtunk belőle kimászni. Nem véletlenül neveztelek műveletlennek a Morning showban, mert az vagy Bocskor! Ne így kérj bocsánatot, hanem fogd meg magad, gyere el hozzám, tudod hol lakom, és igyuk meg a pertut.. Kedves olvasók, én nem tudom máshogy eljuttatni Bocskorhoz ezt az üzenetet, csak úgy ha, ti megosztjátok. Köszönöm előre is, próbálok cserébe meggyógyulni!"Úgy tűnik, hogy nagyon népszerű lett a cikk, a zombisereg szorgalmasan kattintgathatta, mert hamarosan megérkezett az érzelmi nyomógombokat megcélzó (vagyis a bevételeket) "válasz" is. Hát nyilván valótlan, de Bochkor Gábor neve legalább már helyesen szerepel. 

2018 0731 07

"Kedves ex kollégám, kedves barátom! Az éjszaka egy percet sem tudtam aludni...végig TE jártál a fejemben. Tudom, hogy nagyon csúnyán váltunk el egymástól. Olyan dolgokat vágtunk egymás fejéhez, amit nem szabadott volna. Mondtunk csúnya, mélyen sértő dolgokat, felrúgtunk vele több év közös munkát, több év barátságot. Ugyan teljes mértékben megszakítottuk egymással a kapcsolatot és lehet, hogy nem vagy rám többé kíváncsi, de azt gondolom, hogy ma a megbocsátásnál nincs nagyobb emberi erény. Én megbocsátottam és kérlek szépen TE is tedd meg.

Nagyon aggódom érted. Folyamatosan az a rengeteg munka közben eltöltött kellemes idő, sok-sok nevetés jut eszembe, amikor olyan boldognak láttalak. Megérdemelted, mert téged mindenki szeretett és most is szeret. Tedd meg kérlek szépen értem, értünk, mindenkiért, hogy azonnal összekapod magad, felerősödsz és legyőzöd azt a kis ketyerét ott legbelül. Szeretném még a szemedbe is mondani, hogy nagyon sajnálom és kérlek, hogy bocsáss meg. TEDD MEG EZT KÉRLEK SZÉPEN ÉRTEM! Küzdj magadért, családodért és mindenkiért,mert mi melletted állunk és tudd meg, hogy nagyon szeretünk!

Ezúton kívánok neked mielőbbi gyógyulást és kérek szépen mindenkit, aki csak teheti, hogy egy megosztással segítsen kedves Boros Lajos barátomnak eljuttatni nyílt levelem. Imádkozunk érted Lali király!" Üdvözlettel, szerető és aggódó barátod: Bochkor Gábor"Aztán már mindenki üzent mindenkinek, az ismert emberek és közszereplők pedig nem győztek cáfolni:

2018 0731 20

A szennyoldal állítása: "Hatalmas figyelmet kapott és felháborította a lakosságot az, amit Vajna Timea nyilatkozott Boros Lajosról és betegségéről. "Sajnálom  Boros Lajos Urat, de nem hiszem, hogy Ő most a legnagyobb gondja az országnak. Vannak sokkal fontosabb dolgok is most, itt van például a választás, emberek millióinak élete függhet attól, hogy kit választanak majd." Szerintem ezzel kellene most foglalkozni" - nyilatkozta Vajna Timea, Boros Lajos betegsége kapcsán.

Többen kiálltak Boros Lajos mellett, többek között Majoros Péter Majka is. Az énekes, műsorvezető  elmondása alapján nem tudta tovább szótlanul figyelni azt, amit Vajna Tim megenged magának egy olyan emberrel szemben, mint Boros Lajos."Te egyáltalán hogy merészeled Boros Lajos nevét a szádra venni?! Még a csattogós lepkét tologattad, amikor Ő már régen letett valamit az asztalra a munkájával. Kihangsúlyozom a MUNKÁJÁVAL! Tudod, hogy mit jelent ez a fogalom?!" - kelt ki magából a rapper.

Riporterünk megkereste Vajna Timit, hogy óhajt e nyilatkozni az ügyben, de ő csak annyit felelt kaján mosollyal az arcán, hogy "Nincs mit mondanom..." Kőkemény, de annál őszintébb szavak. Ti mit gondoltok Vajna Timi és Majka véleményéről?"

2018 0731 11

2018 0731 12

Az internetes pöcegödör bejegyzése: "Több hazai ismert média szereplő is kiállt a betegeskedő Boros Lajos mellett. Kezdve egykori barátjával Bochkor Gáborral, majd legutóbb Majka is keményen kiosztotta Andy Vajna feleségét. Valahol várható volt, hogy a nagy befolyással bíró film mogul és producer ezt nem fogja csak úgy szó nélkül hagyni és kiáll felesége mellett. Ez a mai napon meg is történt. Mint ismeretes, Majka ezeket a kissé durva hangvételű sorokat címezte legutóbb Vajna Timinek:“Te egyáltalán hogy merészeled Boros Lajos nevét a szádra venni?! Még a csattogós lepkét tologattad, amikor Ő már régen letett valamit az asztalra a munkájával. Kihangsúlyozom a MUNKÁJÁVAL! Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent ez a fogalom?!” – kelt ki magából a rapper.

Házassági válság ide vagy oda, de úgy tűnik Andy Vajnának nagyon elege lett a feleségét ért  sorozatos rosszindulatú megjegyzésekből. Ezért ma közleményben üzent az énekes, műsorvezető és rappernek – Majkának.

"Kezd elegem lenni a napokban megjelent, a feleségemet rossz színben feltüntető szándékos lejárató kampányból. Egyúttal azt üzenném mindenkinek, aki érintett az ügyben és különösképpen Majoros Péternek, ha fontos az állása és hazai boldogulása jobb ha még egyszer meggondolja, miket ejt ki a száján, különben eltipr@m. A továbbiakban nem tűröm el feleségem pocskondiázását, még ha emiatt kíméletlen eszközökhöz is kell folyamodnom.” – nyilatkozta Andy Vajna.

Példátlan, hogy ilyen fokú bulvár botrány alakuljon ki idehaza. Ti mit gondoltok Andy Vajna fenyegető szavairól? Túlzás, vagy valahol azért igaza van. Nekünk mindössze csak egy kérdésünk lenne, a szólás szabadsággal mi lesz?!"

2018 0731 21

2018 0731 13

A valótlan cikk: "Boros Lajosnál életmentő műtétet hajtottak végre a tegnapi nap folyamán, de ma már kórházi ágyából üzent Szinetár Dórinak és Down-szindrómás gyermekének. Sorai nagyon meghatóak...

"Kedves drága Dóri! A betegségem miatt csak most volt lehetőségem elolvasni a Facebookon közzétett bejegyzésed és mivel 3 fiúgyermekem is van, hidd el tudom, hogy miről beszélsz. Az ember amikor azt érzi, hogy a halálos ágyán fekszik még erőteljesebben megérti azt, amiről írtál. Bevallom őszintén, hogy nem bírtam ki könnyek nélkül...Hatalmas tiszteletet érdemeltek a férjeddel, ugyanis nagyon kevesen lennének arra képesek, amit ti véghezvisztek.

Csodaszép fiúgyermeket neveltek, gyönyörű kisbaba a Benjamin és biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog is. Soraidat olvasva folyamatosan a 3 nagy fiamra tudtam gondolni. Valószínűleg holnap már meglátogathatnak, de az biztos, hogy olyan szorosan fogom őket magamhoz ölelni, mint még soha. Elmondhatatlanul szeretem őket. Nagyon nagyon sok mosollyal és kacagással eltöltött boldog éveket kívánok neked és családodnak, hiszen a gyermekeink jelentik számunkra a 'világot', a 'mindent'. Mélységes tisztelettel, Boros Lajos sk"

2018 0731 14

És akkor pár szó az álhír-maffia bevételeiről. AdSense, vagyis Google hirdetési alkalmazása, melynek segítségével a weboldalak tulajdonosai felületeiket kiadják reklámok számára, ezzel pénzt keresve. A rendszer megállapítja az adott portál tartalmát (kulcsszók és meta címkék alapján), majd kapcsolódó témájú hirdetéseket küld a webhelyre. Ezért látunk a kamuportálokon pl. szutyok hirdetéseket.

2018 0731 15

Részlet a kamu bejegyzésből: ”(…) Ma sírnom kellett. Zokogott a lelkem, mert elvesztettem egy nőt. Mindig arra kérem Istent, hogy ez soha ne történjen meg, de néha Istennek más tervei vannak. Miért annyira fájdalmas ennek a nőnek az esete? Férjével 14 évig küzdöttek, hogy gyermekük születhessen. Mindet kipróbáltak, beleérve a mesterséges megtermékenyítést. Az emberi tudásnak köszönhetően, a petefészek ciszták ellenére végül teherbe esett és úgy tűnt, hogy minden rendven van és éreztem, hogy Isten velünk van. 9 hónap múlva férjével rohantak a kórházba, és én mindent megtettem, hogy segítsek neki a szüléskor. Órákig tartott a vajúdás, a fájdalom pedig intenzíven erősödött, ezért úgy döntöttünk, hogy megcsászározzuk. A nőt elvesztettem, a baba pedig túlélte. Mielőtt utolsó lehelletét kibocsátotta, karjába vette a kisbabát és elmosolyodott, majd így szolt: ‘Csodálatos Istenünk van’, aztán átadta lelkét. (…)”"A gyanút erősítette, hogy a fotót kommentáló egészségügyi alkalmazottak gyorsan rámutattak: az orvosok nem nagyon járkálnak órával és mobillal a kezükben a szülőszobában. Aztán a megoldás is meglett: az illusztrációként használt képet Özge Metin török fotós készítette, a kép pedig nem egy elhalálozott anyát sirató orvost, hanem egy egészséges babát ünneplő, örömében síró apát ábrázol (a fotós instagramos oldalán a szülés többi képe is látható)." - írja az urbanlegends.hu"Lélekemelő szépségek" fész felülete tavaly (2017) még normálisan működött, bár azt nem állítjuk, hogy fürödni lehetett a szellemi színvonalban. Aztán idén tavasszal megváltozott az üzemelése, átkapcsolt pénztermelésbe, majd megjelentek a webhelyre navigáló linkek. Jelenleg 250 665 ember kedveli, ami azt jelenti, hogy valaki menet közben megvásárolta az oldalt a nagy létszámú elérés miatt, így a linkjeivel nagyobb közönséget tud már a kattintással behálózni. Kizárólag ebből a kettőből dolgozik: otpercpiheno.hu és otpercpiheno.blogspot.com. A tippünk az, hogy az eladó bent maradt moderátornak és innen duzzasztja másik oldalát, amely nagyon sok hasonlóságot mutat a tavalyi "lélekemelős" fésszel.

2018 0801 01

A következő cikk hiteles, a probléma azzal van, hogy a 24.hu oldaláról emelték be saját szellemi termékként előadva, forrás megjelölése nélkül. "– nyilatkozta lapunknak ... Mint arról korábban beszámoltunk a tiszaújvárosi anyuka a történtek után elvesztette a munkahelyét. Mivel a baleset után nem tudta tovább fizetni a hitelét, ha csak valami csoda nem történik, akkor hamarosan kilakoltatják és az utcára kerül."

2018 0801 02

És nézzük tavasz óta a változásokat. Amíg nincs hányingered, nem érted teljesen. Tibor és Melinda a valóságban egy angol pár, aki Tommy és Maryanne: katt. Köszönik szépen, tudják, hogy értékesek, illetve ti is "értékesek" vagytok, csak ne gondolkodjatok, mert azzal elveszitek a szennyoldal kenyerét. A megosztások és lájkok után hirdetési felületet kapnak, ami után meg pénzt. És ha megengeditek magatoknak a gondolkodás luxusát, akkor már a szó nemes értelmében lesztek értékesek tagjai a társadalomnak.

2018 0801 04

Nézzük a valóságot, melyet egy orosz portálon találtunk meg, itt. A lényege, hogy valójában pont fordítva történt, az édesapa volt a donor fia számára, és nem vese, hanem májtranszplantáció. Az élődonoros májátültetésről röviden azt kell tudni, hogy sebészcsapat eltávolítja az adományozó májának egyik lebenyét, majd ezt beültetik a transzplantált beteg testébe. Ami talán sokaknak érdekesség, hogy a donor megmaradt mája visszanő teljes méretűvé. Az eset még 2015-ben történt, viszont az eljárás reményt adhat családtagok és közeli hozzátartozók számára, hogy a további hosszas várakozás helyett újra teljes életet élhessen. 

2018 0801 03

Nagyon szeretnénk, ha mindenki megértené, hogy pénzre váltják azt a sok kattintást, amiről azt hiszitek, hogy a lelkiismeretetekkel adóztok belőle. És nem egy ilyen van, hanem a nagy részük ilyen, ugyanis ezért jön létre. Se szeri, se száma a kamufelületeknek, de minden egyes megnyitással és megosztással támogatjátok a gyalázatos és hitvány oldalak fenntartását, ugyanis kőkemény pénzeket markolnak fel az üzemeltetők!A módszer egyszerű, a portálra érkezők és/vagy a megosztások száma alapján árazzák be, ezért minél több "érzelmi nyomógomb" típusú tartalmakat tesznek fel. Sajnos azok állnak nyerésre, akiknek a legtöbb kattintás elérése a célja, nem pedig azok, akiknek fontos az igazság kimondása - és ez megöli a gondolkodást. Ezért IS jött létre a Fakepalm. Ha valakik elég "ügyesek" voltak hozzá, hogy az internettel lebutítsák a társadalmat, talán mi is elég ügyesek leszünk hozzá, hogy megváltoztassuk.

2018 0629 02

Bizonyítékaink vannak és nem félünk használni! Tartsatok velünk, folytatjuk! És most reklám, 25:34-től vagyunk:
 
 
 

Comments powered by CComment