Az aljas lájkvadász oldalak mocskos trükkje, hogy az érzelmi nyomógombokat célozzák meg:

2018 0404 10

Aki elindítja ezeket a szarokat, annak valójában nem akarnál segíteni semmiben, ha ismernéd.

2018 0404 05

"Ha igazat adsz,kérlek oszd meg ismerőseiddel is,talán ők is küldenek nekem pozitív energiát a gyógyuláshoz!?" Gondold végig. Hogyan lenne ez segítség? Akik ilyet indítanak, semmi mást nem akarnak, csak azt, hogy terjedjen a cikkük. Nincs mögötte rák, nincs mögötte jó szándék, az csak azért kell, mert az hajtja. Ne hagyd, hogy a lelkiismeretedből idegenek pénzt csináljanak!A reklámbevételeket az oldalra érkezők száma alapján árazzák be. Vagyis minél több "megdöbbentő" tartalom kerül fel egy kamuportálra, annál valószínűbb, hogy tódul majd a zombisereg elolvasni/megosztani.

A kaprazatospontclub bejegyzésében nincs forrásmegjelölés. De még csak az sincs feltüntetve, hogy ki mondta valójában. Egyáltalán elhangzott-e bárkinek a szájából? Az egyetlen lehetséges nyom, amin elindulhatunk, az a gugli képkereső alkalmazás (ne félj használni te sem). A fotó lelőhelye a Bigstock piactér, ahol jogdíjmentes fényképeket és illusztrációkat kínálnak. Sztori vége.

2018 0404 03

Soha NE generáljunk forgalmat/PÉNZT azon szennyoldalak javára, akik éppen átvernek minket. Óvakodjunk a kamu segítségkérős cikkek megosztásától, mert a sok együttérző szarral azt irtjátok ki az emberekben, amit állítólag szeretnétek bennük felébreszteni. És ha valakinek majd valóban segítségre lesz szüksége, már akkor sem leszünk együttérzőek, ha aztán valójában tudnánk segíteni.


FRISSÍTÉS!! 2018. 05. 19.

"Ismét egy kamu cikk... Jelentem a hölgyet nem is ismerem, nem invitáltam meg az otthonomba. Kutató vagyok, terápiával nem foglalkozom, csakis a CBD-vel, mint alternatív terápia. Kérlek ne dőljenek be neki. Megosztásokat köszönöm. Megbecsüléssel, Joz"

2018 0519 11

"Én tényleg szívesen segítek ott, ahol tudok, s tényleg ingyen teszem. Nincs se felesleges időm, se idegrendszerem, se energiám azzal foglalkozni, hogy milyen kamu dolgokat osztanak meg. Ezt is csak azért raktam ki, mert már egy csomó privát üzenetet kaptam, így szerettem volna rövidre zárni. Aki ismer és követi a munkásságom, valamint az oldalam, az tudja, hogy milyen fogalmazással írok/beszélek, továbbá miket és hogyan teszek az emberekért. Minden esetre nem kell mindennek bedőlni. Legyetek áldottak." - József Joz Horváth bejegyzése Facebook   FRISSÍTÉS!! 2018.05.30. 

Amíg nincs hányingered, nem érted teljesen.

2018 0530 03

Kedves mindenki, 

Sajnos most már szinte naponta jelennek meg rólam kamu cikkek, amiknek az égvilágon semmi valóságtartalma nincs. Az egész csak arra megy ki, hogy az emberek rákkatintsanak és megnyissák az oldalt. Minél több ember kattint rá, annál nagyobb bevételük lesz a látogatottságból. Ehhez én a nevem nem adom, így határozatlan ideig szüneteltetem a megosztásaim, a bejegyzéseim, de még a magán Facebook oldalam is felfüggesztettem. Aki szeretne, itt magán üzenetben megtalál. Gyomorforgató ez az egész, és remélem hamarosan vége lesz. Addig is legyetek áldottak!

Megbecsüléssel,

Joz

2018 0530 02

Ezt a Káprázatos oldalt hallod, ezt addig ütném, hogy elkopna a kezemből az Ikeás kalapács. Azt akarom, hogy ezek az álhíres gyökerek ne vigyoroghassanak tovább, miközben emelt fővel kifosztanak téged. Ne legyen pénzük, ne legyen jó nekik, veszítsék el az arcukat, ne legyen olyan hely a világban, ahol engedik őket leülni a szálloda halljában, legyenek végre bukott bűnözők, nem pediglen az információs sztráda bajnokai.

Igazságot szeretnék. Tudom, hogy ez ilyen népmesei naivitás, de valamiért csökönyösen ragaszkodom hozzá.

FRISSÍTVE! UTOLJÁRA!! 2018.09.17.

RIP káprázatos webes hulladék és bannolt fészoldal, amelyért 2 évet "dolgozott" napi 12 órában. Jelenlegi kamuprofilja: Kiss Adél

2018 0911 12

A szemfényvesztő oldalak listája, melyek kihasználják az emberi hiszékenységét. Nem hülyék ők, csak védtelenek a tájékoztatás tudományával szemben. Az összeállítás nem teljes, folyamatosan frissítjük!! Rákattintva megnyílnak a cáfolatok: Dübörög a lájkgyár!
Comments powered by CComment