Kénytelenek vagyunk az információs sztrádát javítgatni állandó jelleggel a Cukkerstein-galaxisban, míg az álhír-szervezet a nap huszonnégy órájában hülyíti a társadalmat. A különbség, hogy ők négyen nem ingyen teszik, hanem havonta sok-sok milláért.NEM, Joz nem fedezte fel a rák ellenszerét, ezt onnan tudjuk, hogy beszéltünk vele telefonon. És a helyes titulusa tudományos doktorjelölt. Kutatómunkájáról ha tájékozódni szeretnétek, akkor Horváth József facebook oldalán tegyétek.

2018 0924 01

Ezt a Káprázatos oldalt, hallod, ezt addig ütném, hogy elkopna a kezemből az Ikeás kalapács. Azt akarom, hogy ezek az álhíres gyökérfelületek ne vigyoroghassanak tovább, miközben emelt fővel kifosztanak téged. Ne legyen pénzük, ne legyen jó nekik, veszítsék el az arcukat, ne legyen olyan hely a világban, ahol engedik őket leülni a szálloda halljában, legyenek végre bukott bűnözők, nem pediglen az információs sztráda bajnokai. Igazságot szeretnénk. Tudom, hogy ez ilyen népmesei naivitás, de valamiért csökönyösen ragaszkodunk hozzá.

- írtuk korábban e sorokat a Káprázatos szennyoldalról, miután elüldözték kamuhíreikkel Jozt. Index is segítséget nyújtott cikkünk és a valóság terjesztésében, mely mostanra igazságot nyert. Hát csökönyösen ragaszkodtunk hozzá. ("Hát"-tal nem kezdünk mondatot? Hát dehogynem.)"Ennek a 3 gyönyörű Tündérnek a szomorú édesapja vagyok! Nem kérek mást, csak erőt mert szörnyű tragédia miatt maradtam egyedül velük!" - olvashatjuk a valótlan sorokat a bevezetőben.

2018 0813 07

"Drága embertársaim! Boldog, de kétségbeesett édesapa vagyok. Kedvesemmel nagyon vártuk a gyermekáldást. A Teremtő kegyes volt hozzánk és egyszerre kaptuk a 3 ÉLETET! Hatalmas árt kért a sors, mert feleségem szülés közben meghalt. Egyértelműen megállapította az orvos,hogy orvosi műhiba történt,mert feleségem nem lett a megfelelő módon ellátva szülés közben. Ügyvédem mindenképpen pert akar indítani a kórház ellen,de kérdezem én visszakaphatom ezzel a Drága feleségem,gyermekeim Édesanyját?

Kérlek Titeket biztassatok engem,adjatok erőt,hogy képes legyek egyedül is felnevelni a Drágáimat! Én úgy érzem a bírosági tárgyalások csak sebeket tépnek fel,amit talán el sem tudnék viselni! A biztató szavaitok,imáitok viszont nagyon sokat jelentenének!"

2018 0813 09

És akkor a valóság Attilától csopotunkban: "Napi halálhír rovatunk következik... Szerencsére a leírt szöveg közelében sincs a kép forrásának a valós történetéhez. Az alábbi videót találtam (hitelesnek vélem):"
 
 
"Valamint a képet megtaláltam egyéb kis "kemény gengszerek" közt is. :-)  A többi képet is érdemes megnézni, az 50. környékén látható: katt. Most komolyan, ezek nem tudnak mást, minthogy aki már elhunyt, azt nem hagyják békén, aki pedig még él, már a halálhírét keltik? Miért?"
Betyár isten, a kommentfolyam: 

2018 0813 10

2018.08.12. - illetve 2018.10.30. ismét elővették társoldalaikon.

"Újra jöhet a vasárnapi boltzár, de nem mindenkinek! A KDNP szerint csak az vásárolhatna vasárnap, aki megjelent a misén! Mutatjuk a döbbenetes részleteket:" 

 2018 0812 011

Az emberiség nem úgy van összerakva, hogy mindenki egyetértsen, meg különben is, a világot sem az egyetértés vitte előbbre, de lassan egy kiscicás fotót se lehet kiposztolni úgy, hogy ne legyen belőle politikai hitvallás, ahol valaki azt érzi, 'báncsák az övéit. Mi amolyan politikai árvák vagyunk, vannak jó és rossz arcok elszórva mindenhol, így tárgyilagosak tudunk maradni.

Szóval közéleti drukkermentalitás van, nem kéne egymás ellen hangolódnunk, ha valaki másként gondolkodik valamiben. Oké, ez mellékszál, a vélemények ütköztetése legalább őszinte, nem úgy, mint a hazugság. És az sajnos ömlik mindenhonnan. Aggasztóbb ennél is, hogy a KAMUhírt akasztott gégével benyelik. 

2018 0812 02

És politikával kapcsolatban bőven elég az igazság is, nem kéne hamisítani hozzá a híreket. Nézzük akkor a netes pöcegödör állítását. 

"A KDNP ismét fevetette a vasárnapi boltzár ötletét, amivel jobb szülőket – tehát családokat állíthatunk elő, lévén hogy vasárnap családi körben kell inkább KÜLÖN tv-zni, és mobilt nyomkodni. De mi van azokkal, akik szorgalmasan járnak templomba? Nekik nem járna a plázázás? Ezen a téren bizonyos fejlesztéseket kellene végrehajtani. A templomokban beléptető rendszert kellene kiépíteni, és ha valaki az ORSZÁGOS miseregisztációs rendszeren csekkol vasárnap, azzal igazolja, hogy jó keresztény volt, és így belépést nyerhetne a plázákba és boltokba. A templomok több típusú igazolást is kiadhatnának, pl. nyomtathatnának QR kódot, vagy egyszerű vonalkódot is, ezt olvasnák le a plázák és boltok. Igen bevált a koncerteken használatos színes vinil karszalag, talán ezt kellene kiadni a jogosultság igazolására. A plázákban is lehetne kápolna azoknak, akik "lekésték" a környékbéli misét, mert lankadatlan odaadással gyakorolták szülői teendőiket. A fiatalkorúak és diákok esetleg írásbeli meghatalmazást kell aláírassanak szüleikkel a bolti belépéshez, mely tanúsítja, hogy aznap (vasárnap) már jelentős nevelésben részesültek. A gyermektelenek, és az ateisták mint társadalomra nézvést haszontalanabbak természetesen nem vásárolhatnának vásárnap.

A "jobbaknak", tehát a vasárnapi vásárlóknak esetleg meg lehetne hirdetni valami (pontgyűjtő) akciót is… Pl. kedvezményes feszület vásárlási akciót." 

2018 0813 03

Na és akkor mi van, ha vasárnaponként a Teszkó meg a Madarasteszkó oltárokat szerel minden pénztárhoz? A rágcsa már eleve kasszaközelben van, csak a boros polcokat kell odébb húzni és mehet is a poszter: Akciós eucharisztia! Dicsértessék! Ezt nem tagadhatják meg az emberektől!!! Tibi atya közreműködésével, persze. Merj (h)inni! 

Vagy nem is kell kell kötelezővé tenni a templomba járást, hanem központilag le kell kapcsolni az internetet, WiFi elérés kizárólag a templomokban, és minden meg van oldva! (irónia)És akkor már fenyegetnek, kapszlokkal ordítva: "BORZALOM, AMI A 85 ÉVES ILONKA NÉNIVEL TÖRTÉNT! FELSZÓLÍTJUK A FACEBOOK KÖZÖSSÉGÉT, HOGY SEGÍTSENEK A NÉNINEK EGY MEGOSZTÁSSAL!"

 2018 0813 04

Olvassuk a szennyoldal állítását:

"Szerény körülmények között, közösen éltünk fiammal, menyemmel és kis unokámmal egészen fiam, Géza haláláig - kezd bele szomorú történetébe Ilonka néni.

Az alig több mint 40 négyzetméteres lakás a fiam tulajdonába került megboldogult férjem halálát követően. Menyemmel soha nem volt felhőtlen a viszonyunk, és amikor a fiam betegsége kitudódott, egyre ellenségesebbé vált. Folyton azzal fenyegetett, amíg szegény Gézám harcolt az életben maradásért, hogy nekem semmi közöm a lakáshoz, az a fiam hagyatéka, így az hamarosan az ő tulajdonába kerül.De mindez még semmi! Számtalan alkalommal megvert és elmegyógyintézetbe akart záratni. Egy alkalommal lecserélte zárat, így neki köszönhetően hajléktalanná váltam. A néni jelenleg hajlék nélkül él, Kőbánya környékén járja az utcákat, kéreget. Ezúton kérjük kedves olvasóinkat, hogy legalább egy megosztással segítsék Ilonka nénit.

Szegény, elkeseredett Ilonka néninek a mentsmegalapítványkukacgmail.com e-mail címen tudnak segíteni adományok felajánlásával is. Mindennemű támogatást szívesen fogad."

2018 0813 05

47 megosztós ujjú úgy gondolkodott, hogy segítsen Ilonka néninek valaki más, csak hadd ne ő legyen az. Különben kiderült volna számára, hogy "Ments Meg Alapítvány" nem létezik, mint ahogy a megadott mélcím is fiktív (hosszú ékezetek nélkül is). Hát ennyire hiteles a történet. 

A megfejtés Attila érdeme csoportunkban: "A munka az élete – Nyugdíj után 37. éve dolgozik Ilonka néni" - írja a zaol.hu, majd így folytatja: "Zalaegerszeg – A 93 éves Horváth Ilonát a városért hosszú évek óta végzett közösségi munkája elismeréseként köszöntötte és ajándékozta meg tegnap Balaicz Zoltán polgármester." Ilonka néni tehát nem hajléktalan: lánya, unokái, déd- és ükonokái társasásgában ünnepelt. Fotó: zaol

2018 0813 13

"11 ÉVES A DRÁGA KISFIÚ,AKI EZÉRT FÉL,HOGY SENKI NEM KÖSZÖNTI FEL A SZÜLETÉSNAPJÁN!MUTASSUK MEG,HOGY MELLETTE VAGYUNK A MAI NAPON IS!"

2018 0813 06

"Ma ünnepli 11.születésnapját a drága gyerek,aki végtelenül szomorú. Csúnya balesetet szenvedett,ugyanis leforrázta testét. Nem elemezzük az okokat,nem keressük a felelőst,hisz így is nagy a baj! Vidám,kitűnő tanuló gyermek volt,aki majdnem meghalt. Nem szeretnénk sokat kérni Tőletek,csak segítsetek vidámmá tenni a mai napját. Ő csúnyának látja magát és azt mondja senki nem szereti! TÉVED!!!!! Kívánjunk neki NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Ha van benned egy pici együttérzés,úgy segíts neki megszépíteni a mai napot!"

2018 0813 08

Sokan gratuláltak születésnapjához, hát ez pont egy érzelmi nyomógombokat megcélzó bejegyzés, amit kattintással pénzre váltanak. A kisfiú neve Lucas Costa és Brazíliából származik. Fájdalmas betegségben szenved, Epidermolysis Bullosa (EB), amely egy igen ritka, folyamatos hólyag- és sebképződéssel járó, génmutáció okozta örökletes bőrbetegség. A legsúlyosabb fajtájában szenvedő fiatalok bőre olyan sérülékeny, akár a pillangó szárnya, ezért pillangógyerekekként is emlegetik őket. A brazil hírességek, mint például Neymar labdarúgó, segítenek pénzt gyűjteni a kezeléseire.  Idővonalán és/vagy weboldalán lehet betegségét és kezelését nyomonkövetni, valamint 2017. decemberében lett 11 éves. "GUSZTUSTALAN MÓDON OSZTOTTA KI STOHL ANDRÁS AZ IDŐS NÉNIT! KÉRJÜK SZÉPEN OSSZA MÁR MEG,AKI ÚGY GONDOLJA,HOGY EGY "RIPACS"!"

 2018 0813 11
 
"A napokban tettük közzé az idős néni üzenetét,amiben sérelmezte Stohl András nyavalygását,miszerint 1,5 millió is kevés pénz számára a megélhetéshez. Az idős néni csupán megjegyezte,hogy ennyi pénzt más egy év alatt sem keres,mégis meg tud élni belőle. Levele nem volt bántó,sőt udvariasan közölte vele a valós tényeket. Amilyen módon a "művész"válaszolt,az viszont szerintünk felháborító: 


"Mi van mami,nagyon unatkozik,hogy velem foglalkozik? Miért lenne sok számomra a havi 1,5 millió forint? Szerintem megérdemlem.Én egy művész vagyok,akinek nagyok az igényei. Nagyképű lennék?Lehet. Viszont mikor a műsoraimat nézi,akkor jól elszórakozik vagy tévedek? Mindenki annyit érdemel,amennyit dolgozik. Maga meg igyekezzen beosztani a kis nyugdíját és örüljön,hogy még él!" 

Kérdezzük mi:méltó szavak ezek egy közszereplőhöz? Hol van nála az idősek tisztelete? Ha TE is úgy gondolod ezek ledegradáló szavak,úgy add tovább felháborodásodat!"

 2018 0813 12

János szavai, melyet csoportunkban osztott meg velünk: Most Stohl van soron... előtte a néni "szólt be" neki, most itt a "válasz"!! :-(  De lehet, hogy folytatódik majd és Stohl-nak szól be valaki!! Ez már csak így szokott lenni az "üzengetős" sorozatokban!! 

És Ferenc mondataival zárjuk a csoport közreműködését: "Imádom a számítógépet, imádom a Facebookot, de néha, amikor belekeveredek egy vitába kamuoldal, kamuhír kapcsán, és szembesülök az "érveikkel", na akkor a pokolba kívánom az egészet, legszívesebben abbahagynám az egészet. De aztán mindig rájövök, hogy olyanok vagyunk, mint a hittérítők, csak mi nem a vallást hirdetjük fennhangon, csak a józan észt.""40 év felettiek közössége" 51 960 követővel rendelkezik a Cukkerstein-galaxisban (2018.10.31.), a hozzájuk köthető webes hulladékok és fészoldalak: Álhír-szervezet

40 év felettiek közössége fészoldal összefonódása a mostanra bannolt Káprázatos felülettel.

Oldalunkat önerőből, reklámokkal, illetve támogatásokkal igyekszünk fenntartani. Amennyiben hasznosnak ítéled önkéntes társadalmi tevékenységünket, a Donate modul használatával tudod a Fakepalm-ot szponzorálni, cserébe nagy szeretettel adunk emléket, hogy ők a mi VIP tagjaink.Comments powered by CComment