A következő sorok szóról-szóra Mária érdeme, melyet csoportunkban osztott meg velünk. Változtatás nélkül közöljük, elgondolkodtató összefoglaló.Egy kis statisztika

Az idétlen és bugyuta idézeteket népszerűsítő oldal gazdája rájött, hogy fel kellene pörgetni a lájkok és megosztások számát, ezért előhúzta hát a fiókból ezt a régi képet, amit annak idején a már törölt kamuoldalakon is kijátszottak. Már akkor kiderült, hogy KÜLFÖLDI WEBOLDALRÓL KÖLCSÖNÖZTÉK A FOTÓT, ha jól emlékszem, ARGENTIN A NÉNI.

"Küldenétek pár jó szót a nagymamám születésnapjára? Külföldön él, ez lenne a meglepetésünk az itthoniaktól. neki. Köszönöm!"

2018 0810 01

Egy szociológus szakdolgozatot írhatna csak erről az egy bejegyzésről, hogy KIK RÖPÜLNEK RÁ egy ilyen kamuképre. Én csak egy kis felmérést végeztem a NŐK HISZÉKENYSÉGÉRŐL. Ahol fel volt tüntetve az iskola és a lakcím, azt is figyelembe vettem.

14 óra alatt 390 hozzászólás érkezett a fotóra (mondom FOTÓRA), tele jókívánságokkal. Ebből 10 FÉRFI volt. Miért is csodálkozom, hogy közel 98%-ban CSAK NŐK KOMMENTELTEK? Ebből 45 nő NYUGDÍJAS… legalábbis ők feltüntették ezt a profiljukon, de valójában jóval többen lehetnek a profilképek alapján. 23-an még arra is vették a fáradtságot, hogy tortás vagy virágos KÉPPEL KÖSZÖNTSÉK az „ünnepeltet”, 5 nő GIF-fel kedveskedett, 56-an MATRICÁT is küldtek a jókívánságok mellé. 4 nő profiljából derült ki, hogy FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉGE van. (Már megint nem csodálkozom, hogy csak ennyi.) Akik feltüntették a lakhelyüket, abból az látható, hogy 13-an BUDAPESTEN, 72-en VIDÉKEN és 65-en KÜLFÖLDÖN (főleg a környező országokban) élnek.Épp ezekre a nőkre-asszonyokra építi az újabb és újabb átverését az oldal üzemeltetője, mert tudja, hogy SZÁMÍTHAT RÁJUK. És ki is használja! Mire ezeket a sorokat leírtam, már 177-en osztották meg ezt a hülyeséget, és 1.200 ember lájkolta, szivecskézte és hűházta a fényképet. NAGYON ELSZOMORÍTÓ! (Ja, én azért böktem egy dühítő fejet.)

Vasárnap az árva kiskutyáról tettek fel képet. "Meghalt anya. Gazdám lennél? Ossz ha igen!" - költői kérés, mert ugye elérhetőség nincs.

2018 0810 05

90 ember osztotta meg, de senki sem jött rá, hogy ha nincs odaírva cím vagy telefonszám, akkor hogy talál gazdára a kis szőrpamacs. Egy a lényeg: megosztják, és letudják a mai jócselekedetet, majd ELÉGEDETTEN HÁTRADŐLNEK a fotelben.

Hétfőn egy különleges bokor képét tették fel az oldalra, a szokásos "Ki fogadná el?" kérdéssel. Erre nagyon vérszegény reakciók jöttek, csak 146-an osztották meg. 

2018 0810 04

Ezért ütősebb képet raktak fel még aznap. A 91 éves ukrán nénit - aki épp kakaós tekercset süt. SAJÁT CSODÁS DÉDIJÉNEK adta ki a kép szövegírója, a végén persze a "Megérdemelne, egy lájkot, és megosztást?" kérdéssel. 1.240 lájkot és 1.625 megosztást "érdemelt meg" a lopott fénykép.

2018 0810 06

Kedden a 70. házassági évfordulójukat ünneplő ROMÁN HÁZASPÁR fotójánál kérdezi, hogy "Küldenétek néhány szép szót nekik?" Hát persze hogy küldtek! 580 hozzászólás érkezett, és 2.300 hangulatjelet kapott. 465-en TOVÁBB IS SZÓRTÁK EZT A SZEMETET! De miért? Könyörgöm miért?

2018 0810 07

Hogy miért KERÜLENDŐ EZEKNEK AZ ÁTVERŐS OLDALAKNAK a kedvelése? Mert ha elérnek egy elég magas kedvelői számot, nagyon jó pénzért eladják az egész oldalt, és kis munkával, nulla befektetéssel NAGYOT KASZÁLNAK!

Fakepalm kiegészítés: Az oldalnak jelenleg 67 914 kedvelője van. (2018.08.10.)

UPDATE!! Az oldalnak jelenleg 57 007 kedvelője van!! (2018.11.19.)by B. K. Mária 

Comments powered by CComment