Amikor kipattant a fejünkből a Fakepalm, két célt tűztünk ki: egyrészt  gyomláljunk mindent, ami a társadalom elleni szellemi merénylet - a másik kicsit körülményesebb: legyünk őszinték, mégha a világ épp az ellenkezőjét is jutalmazza. 

És innentől kezdve egy kicsit keményebb dió. Mindent érintünk, amin a zombiseregnek meg lehet sértődni, és igyekszünk, hogy sikerüljön is. Beazonosítjuk a csalókat, mert akiből a társadalomnak nincs haszna, azt irtjuk - akiből van, azt szeretjük. Egyszerűek vagyunk, mint egy lopótök.


loading...

A hitvány fészoldal szerint: "Ma van a 18. születésnapom, de nagyon magányosnak érzem magam és úgy érzem, hogy senki sem szeret. Rengetegen megbámulnak az utcán, mert mozgássérültek vagyok. Kaphatnánk néhány megosztást és vele együtt pár jókívánságot? Talán boldogabb lennék, ha azt érezném, hogy számítok valakinek!"

2018 0806 01

Namármost. A képen szereplő detroiti középiskolai srác becsületes neve Alden Kane, dizájn szakra járt, és megalkotott egy prototípust, hogy Sharina Jones szabadon tolhassa gyermekét találmánya segítségével. A hölgy 5 éves volt, amikor alsó végtagjai lebénultak (meglőtték), majd 30 évvel később, amikor első gyermekét várta, ehhez kapott segítséget. Hat hónap kemény munka után a 16 éves fiú a következő megoldással állt elő: tolószékes babakocsi, amelynek gyorsan összecsukható állványa könnyedén behelyezhető az autóba, csak úgy, mint a bébiülés. - forrás boredpanda

Sharina Jones nagyon boldog és hálás a középiskolás kamasznak, mert szabadon tud közlekedni gyermekével, az eszköz pedig tökéletesen működik és nagy sikere lett. Együtt dolgoznak majd egy új terven, amikor a baba nagyobb lesz. - írta 2015 októberben a Luminary Daily

2018 0806 02

"Drága édesanyám 1 hónap alatt gyógyult ki a tüdőrákból. Naponta 8 kiskanállal vett be EBBŐL éhgyomorra..! - Kérlek add tovább Te is! Ez a legönzetlenebb dolog, amit bárki megtehet!"  - Olvasható a gyalázatos bejegyzésben. Nagyon szeretnénk, ha mindenki megértené, mit jelent az, hogy "Nem csak a húszéveseké a világ", és hogy pénzre váltják azt a sok kattintást, amiről azt hiszitek, hogy a lelkiismeretetekkel adóztok belőle. A képen látható hölgy 2016-ban meghalt... 

2018 0806 13

"Natalie Bailie, 48 évesen távozott az élők sorából, 2016.08.03-án. Mell- és tüdődaganattal diagnosztizálták, amely 13 db agyi tumor áttétet képezett." - írja a DailyMail. Ez a legaljasabb, egy halott fényképével visszaélni, majd kuruzslást megosztani a nevében, hiszékeny embereket arra buzdítva, hogy a spárga gyógyítja a rákot. Ezeknek segítesz kattintással meg ájvékolással, pászmek?!Következő kegyeletsértő cikk. A férfi 2016. november 6-án elhunyt. Webes pöcegödör magyarnep pont me, dátum: 2018.11.12. A szívtelen bevezető: "A férjem már több, mint 2,5 éve rákos! 43 kemoterápiás kezelésen van túl! Már az orvosok lemondtak róla! Azt kérte tőlem, hogy EZ soha ne kerüljön nyilvánosságra, de én mégis szeretném, ha elolvasnátok és megosztanátok üzenetét!"

2018 1112 01

Fáj olvasni a butaságot, meg azt, hogy az együttérzéssel kitömik az aljas álhír-banda zsebeiket pénzzel. 

2018 1112 02

Korábban is felhasználták szégyenletes pénzgyárukhoz, webes hulladék: tudathalo pont com, dátum: 2018.07.15. "Drága férjem 2,5 éve rákos beteg, egész pontosan 43 kemoterápiás kezelésen vett részt! Minden orvos lemondott róla! Azt akarta, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra, de én mégis szeretném, ha elolvasnátok üzenetét!"

2018 0806 10

És alatta felháborító hozzászólások:
 
2018 0806 06
 
"Egy fotós követte egy pár életét, akiknél a férfiről nem sokkal a házasságkötésük után kiderült, agydaganata van. Pont a műtét előtt találkoztak a fényképész Jennifer Keenan Gilibertóval, aki már túlélt egy agydaganatot, és felajánlotta, hogy dokumentálja a pár rák elleni harcát." - írja a Bors, majd a következő mondatot is cikkükből emeltük ki: "Kislányuk, Reilly szeptemberben született meg, Josh állapota ekkora már annyira leromlott, hogy a szülést is gyógyszerektől kábulva a kórházi ágyában kísérte végig a szülőszobán." - teljes bejegyzés borsonline.hu

Miközben a gyalázatos bejegyzés szerint: "6 hónapot jósoltak az orvosok, amit nem akarok tudomásul venni! Azt jó ideje lehetett tudni, hogy a kapott kezelések nem a gyógyítást, hanem az élet meghosszabbítását célozzák. Mostanra jutottunk el odáig, hogy leálltunk ezekkel a kezelésekkel is.

Magyarul: semmi olyan kezelést nem kapok, ami akár azt tűzné ki célul, hogy az életem egy-két héttel, hónappal vagy évvel meghosszabbodjék, és főleg nem olyat, ami gyógyulással kecsegtet.” Elgondolkodtam és úgy döntöttem ez nem lehet így! Nem megyek többé orvoshoz!Nem hiszem,hogy a teremtő engedi,hogy meghaljak! Van egy gyönyörű feleségem és két csodás gyermekem! Pozitívan gondolkodom,élvezem a társaságukat!ÉLNEM KELL! Kérlek TITEKET,adjatok igazat és segítsetek a lelki támogatásotokkal!

Ha csak egy pillanatra is hisztek bennem, küldjetek nekem sok-sok pozitív energiát! Segítségeteket KÖSZÖNÖM! ISTEN MEGHÁLÁLJA NEKTEK A SEGÍTSÉGET! EGY ÉLNI AKARÓ FÉRJ ÉS APA SZÓLT HOZZÁTOK!"ADALÉK: Lájk és megosztással NEM gyógyítható a rák!

2018 0806 07

"A fotós egy egész sorozatot csinált végigkövette őket: itt végig lehet nézni a képeket. Végignéztem, ahogy leépül a férfi, nagyon elszomorodtam." - írja Attila csoportunkban, majd így folytatja: "Hányingerkeltő és undorító amit mostanában csinálnak, csak az érzelmekre hatnak fals infókkal. Nem tisztelnek senkit és semmi. Sem elhunyt, sem beteg, se gyerek, senkit. Nagyon remélem, hogy egyszer kikerül az összesről néhány fotó a netre ....."

A "Nem csak a húszéveseké a világ"-nak jelenleg 56 378 követője van (2018.11.12.) Fakepalm arról szól, hogy milyennek szeretnénk látni a világot, és hogy milyen a világ igazából.  

Itt vásárolják fel korábban a "Nem csak a húszéveseké a világ" fészoldalt , az agresszív terjeszkedéshez.

2018 0823 10

Iparág lett az álhír - impresszum nélkül. Felelősök: Álhír-szervezetComments powered by CComment