Ez itt a Facebook. Semminek nem kell igaznak lennie, ha jól hangzik. És vannak "10 kilót fogyott 2 másodperc alatt" hírek is a Magyarok Blogján, csak azokhoz hátra kell lapozni a vasúti balesetekhez. Hát nyilván kitaláltad, hogy nem Emilio a főszereplő, ő csak ahhoz kell, hogy mögé tudjanak tenni egy csodaszert, mely heti 15 kg fogyást ígér, diéta és sportolás nélkül.

2018 0605 01

A fogyókúrát azoknak javasoljuk, akik egy hízókúra eredményeként kerekedtek meg, de semmiképp nem rekordidő alatt. Gondolj már bele, hát 15 kilót is lehetetlen hízni hetente. És ahhoz sem kell csodaszer, hogy túlsúlyos légy, fog az menni életmódváltással is, hogy lefogyj. 


Filléres 'csodaszer, ami tényleg működik:

2018 0605 02

Fosság, hulladékság, nyomorultság, rettenet, s ferde szemnek kivanása! A képet megtaláltuk egy portugál oldalon, de mivel nem beszéljük a nyelvüket, a fordítót hívtuk segítségül. Nagyjából az volt a lényege, hogy egy graffiti művész a kislányt egy ház falán örökítette meg, így hangsúlyozván a figyelmet a társadalmi előítéletekre. Innen eljutottunk a férfi személyéhez, az valós, hogy az apjával szerepel a fotón, méghozzá Bruno Gagliasso brazil színésszel. A sztárlexikon szerint voltak híres szerepei filmes sorozatokban. 2016-ban fogadták örökbe feleségével a kislányt, hát nyilván az érzelmi nyomógombokat megcélozta a szennyoldal: 

2018 0605 03

És akkor kommentfolyam a poszt alatt. János, hát ő barátunk a Fakepalm csoportban (kérjük csak akkor jelentkezz közénk, ha valóban tudod segíteni észrevételeiddel önkéntes munkánkat), ezúton is gratulálunk, hogy sikerült megszólaltatni egy kamuoldalt! 

2018 0605 09

Ó, hogy a villásfarkú kénköves kanördög másszon meg elöl-hátul hétszer, durván, vazelin nélkül, mentolosan impregnált szöges gumival, INGYEN! - gondolta Fakepalm, mert nem szabad csúnyákat mondani. Az oldal Káprázatosra navigál, hallod, azt a felületet meg addig ütném, hogy elkopna a kezemből az Ikeás kalapács: KATTINTS. És mostanra már kiderült az is, hogy a vesszők utáni szóköz hiánya írásmód kihez köthető.

2018 0605 17

Magyarok blogja: 115 873 ember követő... Általában azok az álhírek szoktak a legsikeresebbek lenni, amit a legnagyobb retardáltak is képesek lennének egymaguk otthonról, a fotelből felgöngyölíteni és leleplezni. És legdurvább, hogy a jelek szerint még azután is veszélyt jelentenek, hogy az "elhárítók" 7/24-ben ezt tolják, és már mindenki ezeken röhög, de makacsul kitartanak, amit elvileg már mindenki tud.

2018 0601 07

2018 0605 08

Világpolgár + Magyarok Blogja + NŐK blogja + Káprázatos = 1. A négy oldal követőinek száma összesen: 710 656... Plusz új fészoldaluk: 40 év felettiek közössége


A Facebook képtelen lefedni a moderálási feladatokat, a csaló felületek legnagyobb kiszolgálója lett. 

FRISSÍTVE 2018.08.30.

Reinkarnálódott fészoldal: Magyarok Közössége

Kegyeletsértő cikk. A férfi 2016. november 6-án meghalt. A netes pöcegödör állítása: 

"Drága férjem 2,5 éve rákos beteg, egész pontosan 43 kemoterápiás kezelésen vett részt! Minden orvos lemondott róla! Azt akarta, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra, de én mégis szeretném, ha elolvasnátok üzenetét!" Folytatása Kész Átverés Listánkban Nem csak a húszéveseké a világ, igen, ott is megosztották. 

2018 0830 01

 A hozzájuk köthető interwebes hulladékok és fészoldalak: Álhír-szervezetRIP Magyarok Blogja június 13. --> Reinkarnációja: Magyarok Közössége

Comments powered by CComment