Nagyon szeretném, ha mindenki megértené, mit jelent az, hogy "Világpolgár", és hogy pénzre váltják azt a sok kattintást, amiről azt hiszitek, hogy a lelkiismeretetekkel adóztók belőle. És nem egy ilyen van, hanem a nagy részük ilyen, ugyanis ezért jön létre. Világpolgár + Magyarok Blogja + NŐK blogja + Káprázatos = EGY. A négy oldal követőinek száma összesen: 710 656... Gyerekek, qrvanagy baj van itt a társadalommal. 


Amíg nincs hányingered, nem érted teljesen.

2018 0604 01

Ó, hogy a villásfarkú kénköves kanördög másszon meg Világpolgár elöl-hátul hétszer, durván, vazelin nélkül, mentolosan impregnált szöges gumival, INGYEN! - gondolta Fakepalm, mert nem szabad csúnyákat mondani. Neves magyar kutatót üldöztek el az álhírportálok: Index 

Ugyanez június 3-án (vesszők után szóköz nélkül) megtalálható a  bannolt Magyarok Blogja  (reinkarnációja  Magyarok Közössége) Cukkerstein-galaxis árnyékos oldalán:

2018 0604 10

Logikát akarunk tanítani. Gondolkodást. Hogy mi következik miből. Miért kell utólag megtudni azoknak, akiknek nem jön össze on the fly, miért nem fontos ez az álompolgároknak?

2018 0504 01

Felső képen német rendszám, valamint ordít az oldalán a"Testmobil" felirat. És a "depositphotos" vízjel még ennél is árulkodóbb. Nem baj, hátha...

2018 0504 02

Szerencsére felfedeztünk gondolkodó hozzászólásokat is, de valszeg ez csak annak tudható be, hogy a kamu fészoldal nem moderál. Általában az a  tapasztalatunk, hogy aki ellenvéleményt fogalmaz meg, azt egy gombnyomással eltüntetik, ki lehet tiltani a palettáról. Dicséretes, hogy legalább ennyire hanyagok. 

2018 0504 03

A  felső fotó 2013-ban készült Düsseldorfban egy szalonkiállításon, ahol lakóautókat mutatnak be: katt. Az alsó kép forrását pedig itt találjátok, ami egy luxus kempingautó: kattints.


Az emoticonhalmozás és a szellemi fogyatékosság közti korreláción tűnődünk. Brit tudósok nem mentek még rá erre a témára?

2018 0504 04

Persze, értjük mi, hogy behúzott kézifékkel is lehet gyorsulni, ha elég erős a motor. De azért szívfacsaróan barbár gondolat. 

2018 0504 09

És akkor nézzük a névjegyet, jelenleg 143 164 kedveléssel (2018.06.04.). Ami aggasztóbb, hogy a "vilagpolgarok pont blogspot pont com" egy szennyoldalra navigál, melynél a következő nyílik meg: "anepszava pont com". To Do List: pipa.

2018 0604 02

Sztori vége:

2018 0504 08

FRISSÍTVE! 2018. 09. 04. UTOLJÁRA!!

Varázslatos Világ fész szennyoldalon járunk, melyen a kép megegyezik a bannolt Vilgágpolgár-off található fotóval (cikkünk elején), csak a szövegen változtattak. Törvényileg betiltanánk az érzelmi zsarolást!! Bármire!

"Na ezt osszátok lájkoljátok ne a meztelen nőket, meg a kigyúrt testű férfiakat.. Kíváncsi vagyok hány lájkot kap. Nekem a szívem szakad meg értük!"

2018 0904 01

Ez itt a Facebook. Semminek nem kell igaznak lennie, ha szívfacsaróan hangzik. Dúlok kötőjel fúlok. NORMÁLISAK EZEK??

2018 0904 02

De mielőtt a cikkre ugranánk, nézzünk meg egy korábbi megosztásukat a Magyarok Közössége Cukkerstein-galaxis pöcegödréből, a dátum június 28. (szóköz?!)

 2018 0904 03

Káprázatos-ra nyílik az érzelmi nyomógombos áltörténet. Akinek nincs türelme végigolvasni, a lényege az, hogy álmában megjelent az elhunyt felesége, arra kérve, hogy keressen maga mellé nőt, aki a közös gyermeküket is elfogadja. És kommentcunamit "akar", mert leizzadva ébredt, hogy vajon van-e joga újra boldognak lenni.

Szóköz, he?? Hagyjuk, te már így maradsz... Ja, aki most kapcsolódna be, ez az írásmód Kiss Adél (álprofil) jellemzője, lásd Pünkösdi szívfacsaró extrákkal.

 2018 0904 04

És akkor ugorjunk vissza, dühítő cikk az édesapa "nevében", akit az álhír-hálózat gyalázatosan felhasznál a hitvány pénzgyárukhoz:

"Már többször is írtunk a kicsi Tündérek édesapjáról és a babákról. Tudjuk,hogy példásan neveli egyedül a 3 csöppséget. Reggel szívszorító sorokat tett közzé: Nem akarom bizonygatni,hogy feleségemet mennyire szerettem. Azt sem,hogy a gyermekeimért élek. Nem akarok megfelelni senkinek csakis önmagamnak és a 3 csöppségemnek. Nem szégyellem leírni,hogy reggelre leizzadva ébredtem... Álmomban halott kedvesem szólt hozzám és azt kérte idővel,amikor úgy érzem fogadjam el a hozzám közeledő hölgy szerelmét,mert Ő nem akarja,hogy egyedül éljem le életem. Tudja,hogy Mirának,Lénának és Milánnak anyai szeretetre van szüksége,amit biztos benne,hogy a szívemre hallgatva megtalálom a hölgyet. Most is látom előttem az arcát és nem tudok mit kezdeni a gondolattal. 

Valóban van jogom,sőt egyáltalán megengedhetem én magamnak egy másik hölgyben keresni a boldogságot? Gyötör a lelkiismeret,mit tegyek?" 

Köszönjük az őszinteségét és mutassuk meg,hogy most sem hagyjuk magára! 
Oszd meg sorait ismerőseiddel,hogy elmondhassák véleményüket!"

2018 0904 05

Észbontó, fész-pöcegödör

János szavai csoportunkban: "De most hogyan is hiszi egy normális gondolkodású ember, hogy egy 3 gyermekes apa ennyi probléma közepette majd pont ilyen-olyan "leveleket" írogat, arról nem is beszélve, hogy ennek a tartalma meg aztán igen csak magánjellegű! És ezt zabálják!! Tényleg minél nagyobb a baromság annál hamarabb rárepülnek!! 

Mutatjuk az Észbontó egyik szerkesztőjét, a téma ugyanaz:

2018 0902 23

Mostanában szarul mehet az álhír-üzem, ha külsős helyekre is bemerészkednek kattintásprosti hivatkozásaikkal. Személyes harcunknak érezzük a netes hitványságok felszámolását! "Szép Idézetek Gondolatok Eredeti" 136 ezres csoport, megosztó: Kiss Adél (kamuprofil).

2018 0904 08

Ha most lekapcsolnának mindent, akkor is elegendő bizonyíték áll rendelkezésünkre, viszont ez már a rendőrség hatásköre (átadtuk részükre). Aki folytatni szeretné az olvasást a hozzájuk köthető oldalakról: Álhír-szervezet  

Comments powered by CComment