Legutóbb kisebbfajta pánik miatt hivatalos közleményben kellett cáfolnia a malajziai rendőrségek a szörnyszülött létezését, ám hazánkban is megszületett az ijesztő teremtmény. Durva buli lehetett 9 hónapja...

2018 0501 01

A külföldi netsztrádán Malajzia Pahang régiójában fotózták le, ami egy titkos laboratóriumból származik. A rendőrfőnök azonban cáfolta, hogy az országban készült, a rémhír terjesztője a világhálóról töltötte le.

A rajta látható farkasember bébi pedig műanyagból van, amit webáruházakban lehet venni. A rendőrfőnök még hozzátette, hogy nagyon reméli, hogy a bejelentéssel véget ér az ostoba rémhír terjedése.Aham, aztán jött a MAG népe.

2018 0502 02

És ismét bedőlnek a rémhírnek. A "videó" kamuéknál a szokásos 3.35 perc terjedelmű, pontosabban nincs mögötte lejátszás, az csak azért kell, mert ez hajtja a sokszorosítást. Két képből illesztik össze, ezért egységes a "megtekintési idő". Többek közt onnan ismerheted fel, hogy kamuba futottál bele, hogy a tartalom megtekintéséhez megosztásra köteleznek.

2018 0501 03

Amíg viszont nem osztod meg, addig 'héccencség, hogy nem indul el a "videó". Kételkedj megosztani olyasmit, amit előtte nem láthattál!

2018 0501 02

Általában azok a kamuhírek szoktak a legsikeresebbek lenni, amit még a legegyszerűbb emberek is képesek lennének egymaguk otthonról, a fotelből felgöngyölíteni/leleplezni. És a legdurvább, hogy a jelek szerint még azután is veszélyt jelentenek ezek a konspirátorok, hogy az "elhárítók" 7/24-ben ezt tolják a fészen, onlájn sztrádán vagy épp a tévében, és már mindenki ezeken nevet, de ennek ellenére is makacsul kitartanak a "sokkoló" történet mellett, amit elvileg már mindenki tud.by shadow

Comments powered by CComment