2019.02.04. NŐK Blogja reinkarnációja = Nők Közössége

2019 0204 01

Tibor és Melinda most valós néven Maryanne és Tommy, csak éppen tavaly óta sokadszorra a 20 éves házassági évfordulójukat ünneplik... - scrollozz tovább, lentebb a gyalázatos múltban a magyarázat. Korábbi írásunk: 2018. február

A döbbenet, hogy az alany elhiszi, hogy tájékozódik, hogy törődik a jelszava biztonságával, hogy nem csak odakommentel, de terjeszti is azt, ezzel nagy példányszámú elérést biztosít az átverést fabrikáló NŐK Blogja számára. Aki pedig ellenvéleményt fogalmaz meg hozzászólásában, azt egy gombnyomással el lehet tüntetni, le lehet tiltani a palettáról, így gyorsan előáll az a helyzet, hogy itt mindenkinek azonos az állásfoglalása, vagyis "az oldal káprázatos"! 

Mark Zuckerberg nem Facebook igazgató, hanem elnök-vezérigazgató. 

2018 0416 05

Na, nézzük akkor a BFF "létjogosultságát". BFF = Best Friends Forever. Vagyis magyar forításban azt jelenti, hogy legjobb barátok örökké, de nem azt, hogy ez egy biztonsági teszt lenne, ahol megállapíthatod védett-e a fiókod.

És most gondolkodjunk józan paraszti észszel. Tegyük fel, hogy "igaz" a hír, hát akkor már a posztban is zöld színnel kellene megjelenjen a BFF. További gondolkodnivaló az, ha begépeled a BFF-t, majd nem vált át zöld színre, mindenki számára nyilvánossá teszed, hogy a profilod könnyen feltörhető. És nem tudhatod, ki figyel téged rossz szándékkal. Maradjunk annyiban, ha a Facebook biztonsági rést akarna betömni, azt NEM nyilvános eszközökkel tenné. Hát programozók állnak mögötte, az a szakmájuk, hogy értelmesek. Amennyiben kivillan zöld színben a három betűs szó, az nem ovációra ad okot, csak a Cukkerstein-galaxis közelmúltban bevezetett újítása. Lásd, pölö "Gratulálok!" piros színnel tűnik fel, vagy éppen különféle animációt indítanak el bizonyos kifejezések. A BFF-et, azaz az "örök barátság" megjelenítését 2018. januárban csapták hozzá a listához, azóta zöldülnek. 

Az, hogy a fiókod biztonságos legyen, állíts be két lépcsős bejelentkezést, valamint használj nehezen kitalálható jelszót. Soha ne hagyd bejelentkezve a kompjúteredet máshol és ne hagyd magára a telefonodat sem belépve - az adataidat ugyanis neked kell megóvnod! És akkor nézzünk egy másik hazugságot a szennyoldalról: 

2018 0416 13

Tibor és Melinda a valóságban egy angol pár, aki Tommy és Maryanne: katt. Köszönik szépen, tudják, hogy értékesek, illetve ti is "értékesek" vagytok, csak ne gondolkodjatok, mert azzal elveszitek a webes hulladékuk kenyerét. A megosztások és lájkok után hirdetési felületet kapnak, ami után meg pénzt. Ez a NŐK Blogja a KAMUhírek univerzuma, jelenleg 172 906 követőbázissal. És ha megengeditek magatoknak a gondolkodás luxusát, akkor már a szó nemes értelmében lesztek értékesek tagjai a társadalomnak.ADALÉK

Akik felfedezik a veszélyes Barbatrükköt, majd próbálják elmagyarázni a megvuduzott zombiseregnek, azokra a korábban említett kitiltással lecsap a kamudiktatúra. Egyszerre feleslegesnek tűnik a tanulás, az olvasottság, a tájékozottság, a kétkedés, a vitakultúra. Ezért IS jött létre a Fakepalm. Ha valakik elég "ügyesek" voltak hozzá, hogy meg tudták változtatani az interwebet, talán mi is elég ügyesek leszünk hozzá, hogy megváltoztassuk.

2018 0416 04

FRISSÍTVE - 2018.05.02.

Bejelentést kaptunk oldalunkon, hogy "ismét egy lopott kép és a szokásos nyomorult szöveg". Az aljas lájkprosti oldalak mocskos trükkje, hogy az érzelmi nyomógombokat célozzák meg:

2018 0502 01

Aki elindítja ezeket, annak valójában nem akarnál segíteni semmiben, ha ismernéd. És a következő aggasztó jelenség, hogy 4 óra alatt mennyi reakció:

2018 0502 04

FRISSÍTVE 2. - 2018.05.25.

Óvakodjunk a hitvány érzelemprovokálós bejegyzések megosztásától, mert a sok együttérző szarral azt irtjátok ki az emberekben, amit állítólag szeretnétek felébreszteni bennük!

2018 0525 02

A hölgyet Hope Gordon-nak hívják és 24 éves. Köszi szépen Dexter követőnknek a nyomozást! A link: KATTINTS.

ADALÉK 2.

NE oszd meg. NE szólj hozzá. NEM közérdekű, NEM segítesz vele, NEM kivételesenezmost, NEM elaltatjákholnap, NEM segítshogymegtaláljuk, NEM csakígykaphatújprotézist. Hanem jelentsd a fenébe!! Nem érted, hogy semmi se számít az aljas pénzgyárnak, csak az, hogy továbbmenjen? SEMMI mást nem néznek. Nincs az az alzheimeres rákos félszemű tolószékes vombat, ami szent lenne nekik. Ezeknek segítesz?FRISSÍTVE! 2018.08.31. - UTOLJÁRA!!

Reinkarnálódott fészoldal: Nők Közössége

Illés Fanni paralimpikon úszó fényképével éltek vissza, gyalázatos szövegkörnyezetben.

2018 0831 01

'Eszfigyi! Nők Közössége megosztotta Varázslatos Világ társoldaláról a következő képet:

2018 0831 03

Nézzük akkor a Nők Közössége zárt csoport indulását! Fotó ugyanaz, Magyar Boglárka mostanra megszűnt kamuprofil, megosztása: Magyarok Közössége. Jelenleg Kiss Adél kamuprofil mögött rejtőzik.

2018 0831 02

Mi nem felejtjük a rengeteg ál-"nyereményözönt", amivel elárasztották a Cukkerstein-galaxist, hiszékeny embereket kihasználva és felhasználva a szennyoldalak duzzasztásához. Ezeket már ne keresse senki, hanyag mozdulattal törölték mindenhonnan.

2018 0831 05

Na, helyben is vagyunk, Észbontó:

2018 0831 06

A hozzájuk köthető interwebes hulladékok és fész pöcegödrök: Álhír-szervezet

A szemfényvesztő portálok listája, amelyek kihasználják az emberi hiszékenységét: Dübörög a lájkgyár!

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősök beazonosítása: a Donate modul használatával tudsz bennünk támogatni. Na, leszünk barátok? by shadow

Comments powered by CComment