Hogy kinek mi a véleménye az ismert emberekről, az merőben magánügy, de komoly tömegigényt tapasztalhatunk a közösségi böfögésre. Borzadva látjuk, hogy mi történik az álhír-maffiában, a zombisereg verbális lincselése pedig enyhe kifejezés erre. 

2018 0731 01

És akkor a degenerált kamuhírből egy részlet:

"Úgy tűnik Hajdú Péternél is betelt a pohár és megszólalt az ügyben. Mondanunk sem kell, nem fukarkodott a kemény szavakkal: Nem tudom megérteni az ilyen embereket! A régi rendszerben nem ismertétek a számlát és zsebre tettétek a hatalmas gázsikat, ami után nem adóztatok! Akkor bezzeg nem sírtatok csak szórtátok a pénzt! Most meg csodálkozva álltok és várjátok, hogy majd a kormány kisegít?

Régóta ismerjük egymást és már évekkel ezelőtt mondtam neked, hogy jusson eszedbe, hogy mi lesz veled 10-20 év múlva...És tessék...most nyilvánosan kéregetsz meg rimánkodsz. Most nemrég megkaptátok a művészeti járadékot, ami nem kevés 121.120 forint. A legjobb tudomásom szerint a 160 ezer forintos nyugdíj, amiben részesülsz, nem mondható átlagosnak. Nem tudom milyen autód lehet, ha csak 2-3 szor tudsz ennyiből megtankolni?! Öngondoskodni kellett volna! Most már edd meg amit főztél..."

2018 0731 03

A hitvány portál azt állítja, hogy Hajdú Péter is megszólalt az ügyben. Nocsak? És hol? Mi a forrás? Vagy személyesen az otpercpiheno "világsajtó"-nak nyilatkozott volna? Netes lapnak ritkán jut ilyen hírforrás, hacsak nem az a cél, hogy hazugságorgiával kiirtsák az emberekből az együttérzést, amit a lájkprosti bejegyzésekkel szetnének felébreszteni bennük. A fröcsögő droidok bukéja, hogy ötvenedszerre is el kell magyarázni nekik. És minden megosztott álhír egy koporsószeg a hiteles oldalak kárára. Nyuggernek az elfajzott, agresszív, összeférhetetlen nyugdíjast nevezzük. Könnyű felismerni buszon, boltban vagy az orvosnál. Furakszik, lökdösődik, tolakszik, kötekszik, szitkozódik és soha nem retten vissza a konfliktustól. - írja Puzsér Róbert, majd így folytatja: Bár a nyuggertömegek nem azonosak a hárommillió nyugdíjassal, a nyuggerek befolyása saját korosztályukban mégis óriási. 

Saját kutatásaink szerint a legjobban megvezethetők az alsó középosztálybeli nyugdíjas nők. Ők még a netforradalom előtt születtek, számukra a Facebook a szellemi táplálék. És a Cukkerstein-galaxisban semminek nem kell igaznak lennie, ha jól hangzik.

2018 0731 16

2018 0731 09

2018. május 25. - "170 kilóra hízott Király Linda."

2018 0611 01

2018. május 28.  - "70 kilós fogyással sokkol Király Linda."

2018 0611 02

Király Linda hosszú ideje pajzsmirigy problémákkal küzd, annak alulműködése felelős az elhízásáért. Sokáig harcolt is a túlsúllyal, mostanra azonban beletörődött, hogy az egészséges táplálkozás és rendszeres edzés mellett sem változik meg drasztikusan az alakja. A pajzsmirigy alulműködés megfelelő szakorvosi kontroll és kezelés mellett tünetmentesíthető, bár véglegesen nem gyógyítható betegség. A pajzsmirigyzavarok népbetegségnek számítanak, hazánkban a lakosság 10-15 százaléka érintett, a betegek háromnegyede nő.Hasznos tanácsok Házi Patika:

"A pajzsmirigy-alulműködés testsúlygyarapodással jár, míg a túlműködés fogyással, ezért sokan reménykednek abban, hogy a pajzsmirigyhormon szedése segít a testsúlyfölöslegtől való megszabadulásban. Ez sajnos nem így van. Fogyni csak a hormon túladagolásától lehetne (ennek viszont súlyos szív- és érrendszeri mellékhatásai vannak!), a normál tartományig történő hormonpótlás nem fogyaszt, viszont az alulműködés rendezésével megjavul az étvágy, így a kezelés során testsúlygyarapodás léphet fel. Ez megfelelő diéta tartásával kerülhető el."

A szennyoldal hírfolyama szerint 3 nap alatt 70 kilós fogyás. Az első cik kattintásvadász, mely szerint az énekesnő meghízott, a második sokkoló cikk csodafogyást ígér, heti 12 kg mínusz diéta és sportolás nélkül. A csepp 50%-os kedvezménnyel 10 890 Ft vásárolható meg: "A tudósok áttörő felfedezése!" Hát pherszeehogy. Filléres 'csodaszer, ami tényleg működik:

fakepalm1

"Magyar büszkeség! János nyerte meg a világ legszebb esküvői tortájának a díját! Egészen Amerikáig utazott, hogy elkészíthesse ezt a csodát! Hány lájkot érdemel ez a tehetséges Magyar művész?" 

2018 0318 10

Hát bizony 39 ezer lájkot kapott 4 hónap alatt, illetve 40 036 megosztást.

2018 0318 02

Páratlan alkotás, valóban. Minden elismerésünk a befektetett enerdzsiért, de van itt egy bökkenő! Semmi köze nincs a MAGyar büszkeséghez, de még csak Jánoshoz sem! A csodatorta készítője a hazájában nagyon sikeres orosz mester, Renat Agzamov. Oroszországban az elit és oligarhák cukrásza, aki állami megrendelésekre és fogadásokra, királyok és elnökök esküvőjére készít tortákat. Alkotásai között szerepel többek között ez is:

2018 0318 03

A fantasztikus hír ismét hamisnak bizonyult. A valóság pedig az, hogy Cake Masters Awards díjait 18 kategóriában osztják ki a világ legjobb cukrászai között. A Royal Icing kategóriában vehette át a díjat egy magyar cukrász, tortakastélyáért Vargáné Orbán Anikó - a torták Oscar-díjának is nevezett döntőjében - "cukormázas tortadíszítés" kategóriájában nyerte el."Kedves Barátaim, Sok szeretettel köszönöm, hogy velünk izgultatok 2017 november elején. Nagy öröm volt és az ma is, hogy együtt is ünnepelhaz ti sokan jobban bíztatok a győzelmemben, mint én saját magam. Még igazi köszönő beszédet sem írtam magamnak a díjátadó gálára..." Forrás: itt

2018 0318 04

A Gondoltad-e? fész oldalnak jelenleg 128 688 követője van, dátum: 2018.11.06. Az jutott eszünkbe, hogy:

by shadow

Comments powered by CComment