Például úgy, hogy megeszed és amnéziás leszel?"Örökre felejtsd el a túlsúlyt, a rákot, az infarktust, készítsd el magadnak ezt!"

2017 1021 16

Esetleg kereshetnénk még rá Grabovoj-számsort is, hátha az is 'gyógyíccsa.

#fakepalm A legjobb történjen: 79635275

2018 0412 07

Az oldal "egészség" felülete szinte ábácésorrendben sorakoztatja fel a komplett magyar bullshitgyógyászatot, melynek összképlete:
- minden betegségre alkalmasak
- az emberiség ősidők óta ismeri őket
- 100% természetesek.
 


#fakepalm Kábé: De mielőtt közzétettük, 45 évet gondolkodtunk azon, hogy honnan volt azoknak a népeknek befőttes üvegük. Végül arra jutottunk, hogy a zombiseregnek ez úgysem fog feltűnni.
 
2018 0819 10
 
Próbáld ki bátran mindegyiket, ha szeretnéd elszórni az időd valami igazán nagy hülyeségekre! Sok meglepetéssel persze nem szolgálnak a csodamódszerek "hatékonyságai", de arra jók lehetnek, hogy ha legközelebb valamilyen ostoba tanácsról olvasol, miért érdemes inkább az orvostudományra támaszkodni a gyógyulás érdekében.
 


Számtalan netes kamuoldalon adnak valótlan információt teljesen hozzá nem értők, ugyanakkor hiteles forrásokból sajnos kevesebbet olvasunk. Meglepő magabiztossággal javasolnak megosztásokkal olyanok is, akik számára egyébként evidens, hogy az elromlott autójukat nem a henteshez, hanem egy szakértő autószerelőhöz vinnék megjavíttatni... 
 

Comments powered by CComment