"A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata és később mozifilmje minden bizonnyal az Addams Family vagy Magyar nevén a Galád család volt. A filmben szereplő emberről mindenki azt hitte, hogy marcona külsejét a maszk okozza és nagy fejtőrést jelentett a sminkeseknek, pedig mikor megláttuk a civil életben nem hittünk a szemünknek. Most azonban valami olyan dolgot tett, amit egész egyszerűen nem lehet felfogni." - firkálják magyarázatként.

Hinnyje. Különösen zavaró a "Magyar" szó nagybetűvel való írása, úgy tűnik az illető túl nagy jelentőséget tulajdonít saját nemzeti hovatartozásának. Az interweben gyakran helytelenül használják a népnevek nagybetűvel való írását, ez viszont szemben áll a helyesírási szabályokkal. A népneveket továbbra is kis kezdőbetűvel írjuk.

2017 1021 21

Sajnos nem tudjuk meg, mi volt a bűncselekmény... Talán az, hogy szerepelt a Twin Peaks-ben is? Amíg meg nem osztod meg, addig 'héccencség, hogy nem indul el a "lejátszás". Nincs videó mögötte, két képből illesztik össze. Minden "videó", ami egységesen 3 perc 35 másodperc, az KAMU!! Soha ne sokszorosíts olyasmit, amit előtte nem láthattál! És mindig kételkedj, ha a tartalom megtekintése előtt megosztásra köteleznek!

2017 1021 22

#fakepalm Ez a jelenet a Gerald's Game című filmből van.

Comments powered by CComment