2019 0210 01

Vajon miért nem vagyunk meglepve a sokadik hitvány hazugságon, ami az érzelmi nyomógombokat használja? Szinte látjuk, ahogy a szellemi neutroncsillagok arca szomorkásan eltorzul... Pedig ma a rákoknak különösen szerencsés napjuk van, sikeresen elkerülik a kamuhíreket, ez itt csak valami apró malőr lehet, biztosan elhibázta a szívcsakrát a pránanadi: "Rákos beteg nő vagyok, akinek hatalmas döntést kellett hoznia. Nem kérek mást, csak olvassátok el, hogy ünnepelhetjük meg holnap kislányom 1 éves születésnapját!"

A Műszaki Zsenik fészoldal aljasságait ITT elemeztük. Olvassuk együtt a valótlan állítást: "Mint a legtöbb nő én is szerettem volna gyermeket. 32 éves voltam, amikor kiderült áldott állapotba kerültem. Fantasztikusan boldog voltam, de néhány hét múlva megállapították, agydaganatom van. Az orvosok mindenképpen abortuszt javasoltak, amire én nemet mondtam. Tudtam, hogy hatalmas a felelősség, hisz nemcsak  magamért, de születendő gyermekemért is felelősséget kell vállalnom. Férjemmel közösen döntöttünk, minden egy lapra tettünk fel. 9 hónapig nem kaphattam semmiféle kezelést, nem tettem mást, csak gyógynövényeket, vitaminokat szedtem. Hihetetlen mire képes az emberi szervezet, hisz a hormonok úgy dolgoztak, amire senki nem számított. 1 évvel ezelőtt megszületett tündéri kislányunk Adél. Épen, egészségesen. A szülést követően azonban az én betegségem súlyosbodott. Azóta eltávolították a daganatomat, most kemoterápiás kezelésre járok. Az orvosok mindent megtesznek értem, de mégis arra kérem önöket, mondjanak egy imát értem, én hiszek a pozitív energiákban és a biztató szavakban is, ezért szívesen fogadok bármit, ami segíthet. Élni akarok, hisz szeretném felnevelni Adélt. A legnagyobb örömet az jelentené számomra, ha köszöntenék a tündérkémet 1 éves születésnapján!"Onnan tudod a kamuszarjaikat felismerni, hogy a webes linkeket megnyitva a tetején piros-sárga csíkot találtok. Ez kivétel nélkül hazug hírforrás. Nini, égjen bele a retinádba, hogy innen menekülj (és a férges reklámok is gyanakvásra adnak okot): 

2019 0210 02

Google képkereső alkalmazással kényelmesen ellenőrízhető a történet, ne félj használni te sem!

Spanyol portálon találtuk meg, de modern korunkban az sem akadály, hogy nem beszélünk az adott nyelven, kattintsunk az "oldal lefordítsa" kínálatra! "A hölgy NEM magyar, valós neve Ana Beatriz, kislánya NEM Adél, hanem Louise. Egy 11 éves és egy 10 hónapos fiú anyukája, két hónapos terhes volt akkor, amikor mellrákot diagnosztizáltak harmadik gyerekével. Ami valós, hogy az orvos javasolta az abortuszt (azért, mert a tumor típusa hormonális, amely nyilvánvalóan a terhesség alatt rosszabbodik, mivel a nő teste még több hormont termel). A hölgy elutasította, úgy döntött, hogy kockáztat: "Vagy együtt élünk, vagy együtt halunk meg".A terhesség alatt kemoterápás kezelést kapott, szó sincs csodafüvekről!! A kislány hat hónapos és kifogástalan egészségnek örvend. Beatriz a múlt hónapban kapta az utolsó kezelést és már a haja is kezd visszanőni. Jelenleg olyan egészségügyi kiegészítő hormonterápián vesz részt, amely csökkenti a betegség kialakulását. "Volt rák, de soha nem volt nekem." - ünnepli. Forrás: 2018. október 25. Unored

2019 0210 03

"A terhesség első harmada után adott kemoterápia sem a magzatok szívét, sem a szellemi fejlődésüket nem károsította. A várandósság alatt az anyának adott sugárkezelés szintén nem okozott egészségkárosodást a vizsgált babák döntő többségénél." - Daganatok.hu

Mint azt Mátrai Zoltán, az Országos Onkológiai Intézet Emlő- és Lágyrészsebészeti Osztályának vezetője az MTI-nek elmondta, a terhességi emlőrák a várandósság ideje alatt vagy a szülést követő egy éven belül jelentkezhet. Az Európában és Észak-Amerikában élő nők egyre idősebb korban vállalnak gyermeket, ezért a betegség előfordulási gyakorisága lassan ugyan, de növekszik.Ismétlünk, Így ismerjük fel az álhíreket! Bicskanyitogató átverés a rákos betegeknek gyógyulást ígérő kamuoldalak, különösen, ha ezekhez megvásárolható kamutermék is társul. Megnyitva az adott cikket hadovázás lesz kuruzslásokkal, a lényeg az elhelyezett reklámokban rejlik, mint pl: "Megrendelheted a rák ellenszerét!", vagy"Visszanyerheted az egészséged a csodatévő kapszulával.", továbbá"Rákgyógyító speciális gombakészítmény!". A csalók sok-sok ember pénztárcáját rabolják ki, akinek talán ez lehet az utolsó mentsvára, de önmagában az is pénzt termel egy oldalnak, ha nem vásárolnak, csak a hirdetésre kattintanak. ADALÉK

Felnőtt emberek vagyunk, amelynek egyik hozadéka a szabadság (bármit gondolhatsz, bármiben hihetsz), a másik viszont az, hogy elvileg már okosnak kéne lennünk, alapszinten értenünk kéne a világ működését. Amikor megmosolygunk pl. egy csimotát, aki elhiszi azt, hogy a gólya hozza a gyereket. A butaság viszont nagyszerű üzleti lehetőség a Kamu Kft.-nek. Pillants csak körül! Ha megszűnne az emberi ostobaság, hirtelen nagyon sokan maradnának pénz nélkül, és kényszerülnének arra, hogy életükben először hasznos munkát végezzenek. Kevés olyan aljas dolog van, mint hülye emberektől elvenni a pénzt. Idegesít, amikor józan paraszti ésszel belátható fasságoknak dőlnek be. Tömegesen.

2019 0210 04

A fő oka, hogy fontosnak érzed magad, miközben a hitvány pénzgyárnak te vagy a célpontja. Tudják, hogy szeretnél borzasztó kiemelt szerepet és nagyon szeretnék, ha kattintással kitömnéd a zsebeiket. Ők ahhoz értenek, hogy te milyen buta vagy, és sajnos ebből meg is tudnak élni.

Csókolom, mi elég jól értjük a valóságot, ön miért képtelen felmérni?A pontosság kedvéért, nyilván minket egy faragatlan tuskónak tartasz, amiért meghatároztuk, hogy idióta vagy. A legkevésbé gondolsz majd arra, hogy az összes olvasónknak írunk, neked csak az jön le, hogy téged sértegünk. Nos, ebből a tükörből csakugyan. Viszont, amire nagyon szépen szeretnénk megkérni, hogy lécci, soha ne adj pénzt a csalóknak! 

A másik kérés pedig az, hogy ha téged már menthetetlenül megfertőztek, NE add tovább! Legalább a többi zombi hadd éljen boldogságban, hadd ne féljenek a Láthatatlan Fakepalm ájtíscsapattól, aki egyszer majd, ha olyanjuk van, a pokolra küldi őket.

Legyen a te magánügyed, hogy milyen fasságban hiszel! by kripton

Comments powered by CComment