A zombisereg egyik nagy gyengeségük az, amikor egy kamufelület érzelmi nyomógombokkal megszólítja. Cserébe hajlandóak bizonyos dolgokra (megosztás, komment, áldás, lájk, ámen), mert szerintük jobb emberré válnak általa, megnyugtatják lelkiismeretüket álságos együttérzéssel.

2018 1123 05

Nahát, micsoda hülyeség, nem? És mivel ők ilyen hülyék, ezt a tulajdonságukat a hazugsággyár ki is használja. Hát, akit ki lehet, azt ki is kell, nem? Sőt. Tulajdonképpen megérdemlik, mert miért születtek ilyen ostobának? Hm? Legyen ilyen a világ? 

Marokszámra "ütjük" NAPI SZINTEN a Cukkerstein-galaxis hírfolyamán a szellemi neutroncsillagokat. És minden nap hemzsegnek, mert ők szeretnek "nyomkodni". Miközben a csalók lehúzzák a hiszékenyeket, és minden erejükkel igyekeznek megalázni a bölcsebbeket (virtuálisan megölik, azaz bannolják). A pénz meg dől a kattintásokból, csak gyűlik, és megy pazar vacsorákra, csivavának új ruhára, cellulitkezelésre, thaiföldi luxusnyaralásokra, méregdrága autóra, műegóra. Ez a pénz az aljas szolgáltatóiparnak az a része, ami rajtuk kívül senkinek nem hajt hasznot. Ebből virágzik, mint egy kibaszott gyom. És mostanra a zombiseregből már van egy fél bolygónyi. "De ez csak egy szűk réteg", dünnyögi a háttérben az értelmiségi kórus. NEM, ez nem egy szűk réteg. Ez a ti diplomátok alternatívája a modern időkben.

Fogyatékosok? Nem, de ha úgy jobban tetszik, tudod mit: igen. Legyen az. Mit csinálsz a fogyatékos emberrel? Hasznot húzol abból, hogy tolószéke van, és mindig elészaladsz a sorban? Kirúgod a lábát, mert szórakoztató, ahogy elejti a mankót? Megforgatod a vak embert, hogy eltévedjen a zebrán? Nyilván NEM.

Kosztyú Ádám Emlékére Alapítvány - Facebok oldaláról:Szabad játszadozni az emberek érzéseivel?
Az emberi irgalom aljas vámszedői azok az újságírók, akik kitalált, részvétet keltő, hazug cikkeket publikálnak a netes portáljaikon. Jelenlegi álhír kitalálója nyugodtan alszik éjszakánként?

Az előbb az egyik anyuka magánkívül kérdezte, hogy mit lehet tenni és küldött egy linket. Megnyitom, olvasom, szemem fennakadt. Kisbarátom fotója és egy teljesen más sztori leírva körítésnek. A felvezető szöveg szenzációhajhász és érzelmi manipulációt felhasználva, a következő szöveggel indít: "Drága egyetlen kisfiamnál 2017-ben diagnosztizáltak rákot. Maximum 1 évet jósoltak neki az orvosok amit akkor sem ő, sem én nem akartam tudomásul venni!"

2018 1123 02

A frázisok csattogtatása ezzel még nem ér véget, gyilkosnak minősítve a kemoterápiát, haszontalannak az orvosokat, ezzel tudatlannak és gonosznak sugallva azokat a szülőket, akik gyermekeit az-onko-haematológiai osztályon kezelik rosszindulatú megbetegedésük miatt. Pedig a megoldás egyszerű: elég lenne, ha egészséges ételeket főznének és lenne hitük. 

Ember! HIT nélkül nem lehet végigcsinálni! Ne tudd meg soha!

Kedves névtelenségbe rejtőző, álhíreket terjesztő médiaiparos! A kisbarátunk, aki a fényképen van nem Dani, viszont évek óta harcol a rákkal, hittel, elszántsággal, olyan akarattal, amit kívülálló el sem tud képzelni. Hogy merted venni a bátorságot, hogy felhasználd a fényképét? Mikor kaptál rá a szülőktől engedélyt? Hallottál már a GDPR-ről, info törvényről? A kis Danika, akire rá hátékázod a történed, egy fiktív személy,szerencsére ő csak a te képzeletedben küzd meg a rettegett kórral. Ültél a laptopod előtt, és kreáltál egy sztorit, gondoltad, na, majd ez szánalmat és részvétet kelt az emberekben, osztogatni fogják ész nélkül. Ilyen névvel daganatos beteg nem volt az utóbbi időszakban, viszont leukémiás igen, és ő már túl van a kórházi kemoterápiás időszakon, jelenleg az utókezeléseket csinálja. Ha már lúd, legyen kövér, kellett volna egy kis photoshop munka is, nem ártott volna eltüntetni a kezelőintézmény nevét az ágyneműről. 

Miért van szükség kitalált sztorikra? Be kell lépni az Adománybank oldalunkra, ott vannak a hiteles történetek, ha azokat megosztja bármelyik médium képviselője, még segít is. 

A legutolsó kérdésem csak annyi? Ha a saját gyermekedről olvasnád ezeket a sorokat, hogy éreznéd magad? "DRÁGA KISFIAM 1,5 ÉVE SÚLYOS BETEG, MÁR MINDEN MAGYAR ORVOS LEMONDOTT RÓLA! NEM SZERETNÉK MÁST CSAK MÉLTÓSÁGTELJES ÉLETET NEKI, ÉS HOGY ELJUSSON ÜZENETE A HASONLÓ BETEGSÉGGEL KÜZDŐ SORSTÁRSAIHOZ IS!"

(A szennyoldal képernyőfotóján kitakartuk a kisfiú arcát. - kieg. Fakepalm)

2018 1123 01

Remélem, eljut hozzád az üzenetünk, egyet ne felejts, sőt javaslom, vésd eszedbe:
"Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, 
Ember lenni mindég, minden körülményben." (Arany János)
Ez most nem sikerült…

Megjegyzés: 
Személyesen ismerjük a gyermekeket, 7 éve teljesítjük közösségi összefogás erejével karácsonyi kívánságaikat, egyik listánkban sem szerepel. 
2018 év
2017 év
2016 év

Kosztyú Ádám Emlékére Alapítvány  bejegyzésének vége.Körbenéztünk a Magyarok Közössége fész pöcegödre oldalán, korábban itt írtunk a hitványságaikról. A kommentfolyamban, közvetlenül a cikk alatt megtaláltuk az édesanya hozzászólását is. "Jelentse mindenki az oldalt!!!!! ez egy kamu hír ahol aljas módon visszaéltek a gyermekem képével!!! nem a mii történetünk és nem ami szavaink és nem adtunk engedélyt arra,hogy a gyermekünk képét itt felhasználják!!! emberek jelentsék az oldalt mindannyian!"

Borzalmas, hogy az emberek mennyire nem figyelnek egymásra, mindössze kettő darab reakció érkezett, hogy észlelte. A zombisereg nyugtatja önmagát együttérzéssel, lapátolja a webes hulladéknak a nézettséget és pénzt, elnyomva az anyuka hangját...

2018 1123 03

A kérésünk az, hogy jelentsétek a Facebooknak a Magyarok Közössége oldalt! Linket sajnos nem tudunk csatolni, mert a szűrő miatt a nem megbízható felületek közé kerülnénk, de mivel nálunk olvasol, értelmes vagy, meg fogod találni. Mi meg intézzük az édesanyával, tegnap este már felvettük vele a kapcsolatot, segítjük. 

Aki folytatni szeretné az olvasást a hozzájuk köthető oldalakról: Álhír-szervezet 

A szemfényvesztő portálok listája, amelyek kihasználják az emberi hiszékenységét: Dübörög a lájkgyár!

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősök felderítése: a Donate modullal tudsz bennünk támogatni. by trinity

Comments powered by CComment