Visszataszító, ahogy a Kamu-Művek Kft. aljas módon provokálja az érzelmi nyomógombokat az emberekben. Ugyanaz a sztori ezredszer is - reakciók kényszerítése -, csak egyre magasabb trambulinról hugyoznak a medencébe. 

Istenem, add VÉGRE, hogy legalább egy ilyen hazugsággyárat megbírságoljanak! Aztán jöhetne a többi, asztrológusokkal, pi-vízzel meg homeopátiás szarokkal az élen.Egyértelműen követjük az Észbontó fész-pöcegödör hitványságait. Régen azért, mert azt hittük, ebből megismerjük a szellemi neutroncsillagok gondolkodását, ma azért, hogy értesüljünk róla, ha már létezik.

 A valótlan bevezető: "MEGRENDÍTŐ BEJELENTÉST TETT A HAJDÚSZOBOSZLÓI MIRA, LÉNA ÉS MILÁN APUKÁJA! "KÉTSÉGBVAGYOK ESVE, MERT..."

2018 1105 01

És a gyalázatos folytatás:

"Többször írtunk már a hajdúszoboszlói hármasikrekről, akik elveszítették Édesanyjukat. Talán a Halottak napja késztette Tamást arra, hogy hozzánk forduljon bánatában. 

A következő sorokat tette közzé: Borzalmas napokat élek át és bevallom férfiként szégyellem. Kaptam a Teremtőtől három gyönyörű gyermeket, de a sors fintora, hogy elveszítettem Édesanyjukat. Itt vannak a napok, amikor mindenki a temetőt járja, ahova én is kimentem. Soha nem gondoltam, hogy egyszer ilyen érzés fogja átjárni a lelkem. Ahogy álltam a sírnál Mirával, Lénával és Milánnal harag tombolt a lelkemben.... Miért engedte Isten, hogy imádott feleségem ne láthassa a 3 csodát? Mi rosszat tettünk, hogy ilyen büntetést szabott ránk? Én eddig hittem Istenben, de ott a sírnál csak a harag uralta lelkem és megkérdőjeleztem Isten törődését. Mondjátok, normális ez az érzés? Elmúlik-e ez valaha is a lelkemből?" 

2018 1105 02

"Kérünk Titeket írjatok néhány biztató szót Tamásnak, mert nagy szüksége van rá, sőt az alábbi gombok segítségével osszátok meg szavait ismerőseitekkel is!" 

Ez milyen stílus???? NEM! Kommentelők! Egyes szám második személyben az illetőhöz beszélünk!! És a Cukkerstein kattintson az okádék netes hulladékaitokra! Idiótákpászmek. Hová tud ez még fajulni? Ismeretlen hozzászólók közé nem jó menni, mert ideggázt lőnek rád. 

2018 1105 03

Az a baj, hogy a hiszékenyekből a pénz a hazug köcsögökhöz jut. Oké, kis gondolkodás után ebben az irányban nem is mennék tovább - mivel sem hazug köcsög nem vagyok, sem hülye, mindenképpen bármelyik kasztnál ROSSZ a helyzet.Szóköz, he? Ja, aki most kapcsolódna be, ez az írásmód Kiss Adél (álprofil) jellemzője, lásd: szívfacsaró extrákkal. "50. év felettiek a nagyvilágban" 109 ezres csoport. Talán lepattan még pár forint számukra a félárván maradt ikrek sokszorosításából:

2018 1105 04

"Szép Idézetek Gondolatok Eredeti " 141 ezres csoport. A hitvány pénzre váltás folytatódik... Amíg nincs hányingered, nem érted teljesen.

2018 1105 07

Itt pedig egy fizetett csicskást látunk a kamu-hálózat szolgái közül. Hármas ikrek felturbózva cserdi polgármesterrel, a megszűnt szennyoldalról: Káprázatos.

2018 1105 14

Miközben Fábián Tamás az "ország legelfoglaltabb apukája", hogyan is érne rá "üzengetni"...

2018 1105 09

Ez itt a Facebook. Semminek nem kell igaznak lennie, ha szívfacsaróan hangzik. Dúlok kötőjel fúlok. NORMÁLISAK EZEK?? 

2018 0904 02

Az aljas cikk az édesapa "nevében", akit az álhír-hálózat gyalázatosan felhasznál a hitvány pénzgyárukhoz:

"Már többször is írtunk a kicsi Tündérek édesapjáról és a babákról. Tudjuk,hogy példásan neveli egyedül a 3 csöppséget. Reggel szívszorító sorokat tett közzé: 

Nem akarom bizonygatni,hogy feleségemet mennyire szerettem. Azt sem,hogy a gyermekeimért élek. Nem akarok megfelelni senkinek csakis önmagamnak és a 3 csöppségemnek. Nem szégyellem leírni,hogy reggelre leizzadva ébredtem... Álmomban halott kedvesem szólt hozzám és azt kérte idővel,amikor úgy érzem fogadjam el a hozzám közeledő hölgy szerelmét,mert Ő nem akarja,hogy egyedül éljem le életem. Tudja,hogy Mirának,Lénának és Milánnak anyai szeretetre van szüksége,amit biztos benne,hogy a szívemre hallgatva megtalálom a hölgyet. Most is látom előttem az arcát és nem tudok mit kezdeni a gondolattal. 

Valóban van jogom,sőt egyáltalán megengedhetem én magamnak egy másik hölgyben keresni a boldogságot? Gyötör a lelkiismeret,mit tegyek?" 

Köszönjük az őszinteségét és mutassuk meg,hogy most sem hagyjuk magára! 
Oszd meg sorait ismerőseiddel,hogy elmondhassák véleményüket!"

2018 0904 05

János szavai csoportunkban: "De most hogyan is hiszi egy normális gondolkodású ember, hogy egy 3 gyermekes apa ennyi probléma közepette majd pont ilyen-olyan "leveleket" írogat, arról nem is beszélve, hogy ennek a tartalma meg aztán igen csak magánjellegű! És ezt zabálják!! Tényleg minél nagyobb a baromság annál hamarabb rárepülnek!! 

Mutatjuk az Észbontó egyik szerkesztőjét, a téma ugyanaz:

 2018 1105 10

"Szép Idézetek Gondolatok Eredeti" 136 ezres csoport, megosztó: Kiss Adél (kamuprofil)

2018 1105 15

Mostanában szarul mehet az álhír-üzem, ha külsős helyekre is bemerészkednek kattintásprosti hivatkozásaikkal. Személyes harcunknak érezzük a netes hitványságok felszámolását! 

Aki folytatni szeretné az olvasást a hozzájuk köthető oldalakról: Álhír-szervezet 

A szemfényvesztő portálok listája, amelyek kihasználják az emberi hiszékenységétDübörög a lájkgyár!

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősök felderítése: a Donate modul használatával tudsz bennünk támogatni. Na, leszünk barátok? by trinity

Comments powered by CComment