Mindannyiunk Mágenheim dokija 2016. áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át, azóta a nyilvánosságot kifejezetten kerülte. Az álhír-hálózatnak viszont nincs az a privátszféra, ami szent lenne.

Egyértelműen követjük az Észbontó fész-pöcegödör hitványságait. Régen azért, mert azt hittük, ebből megismerjük a szellemi neutroncsillagok gondolkodását, ma azért, hogy értesüljünk róla, ha már létezik. - A hajduszoboszlói hármas ikrek édesapja: HAZUGSÁGGYÁRIsmét elővették a kamusztorit: 2018.11.21.

A valótlan bevezető: "PÉLDÁTLAN! Kulka János Megdöbbentő ígéretet tett a félárva Léna, Mira és Milán ikerbabáknak! Könnyezve olvastuk levelét: Le a kalappal előtte!"

2018 1122 01

Szokásos piros sárga template, amely az álhír-hálozat jellemzője. Ha ezt látod, aljas kamuoldalon vagy!

2018 1122 02

A levelet a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikreknek és apjuknak címezték, és olyan bicskanyitogató mondatokat adtak közre Kulka János aláírásával, mint

"Én már tudom milyen a halál közelében lenni. Sajnos nekem nem született saját gyermekem, amit ebben a pillanatban sajnálok, hisz már nagypapa lehetnék. Talán ezért büntet engem az Isten?"

vagy:

"Itt ígérem ország-világ előtt, hogy munkámmal megszerzett pénzem bizonyos részével támogatni fogom 3 gyönyörű gyermekét, amígcsak élek!"

2018 1122 03

Ismét nagyot ment fészbukon, a hitvány pénzgyár több társoldalán is sokszorosította, de a szokásos üzengetős levélből egyetlen szó sem igaz. Mindannyiunk "Nagy Fehér Dokija" nem írt, a gyermekeivel magára maradó családapa pedig nem kapott üzenetet. A szokásos érzelmi nyomógombos webes hulladék próbál hazugságokkal kattintásokat, majd ezen keresztül milliós reklámbevételeket szerezni.

Cukkerstein-galaxis ha­tal­mának "köszönhetően" az álhír pil­la­na­tok alatt képes el­ter­jedni, ezt hasz­nál­ják ki a csaló felületek egyre dur­váb­ban, amelyet az emberek hiszékenységére építenek."Megpróbáltuk elérni a levél terjesztőjét, de eddig nem sikerült. Megkérdeztünk egy jogi szakértőt, mit tehet Kulka és Lang. – Először a honlap üzemeltetőjét kell kérniük, tüntesse el a hamis levelet. Ha ennek nem tesz eleget, kérhetik a bíróságot, tiltsa le az üzemeltetőt. Ha így sincs változás, akkor fordulhatnak ismét a bírósághoz sérelemdíjért – mondta el dr. Györei Péter." - írja a Blikk egy korábbi üzengetős levél kapcsán.

Következő szélhámos bevezető: "KULKA JÁNOS MEGDÖBBENTŐ ÜZENETE A "RIPACSKODÓ" STOHL ANDRÁSNAK! TE EGYETÉRTESZ SZAVAIVAL?"

2018 0906 10

A hazug sorok, melyet Kulka János nevével visszaélve követtek el, Stohl Andrást is felhasználva a becstelen pénzgyárhoz. Szóköz nélkül ugye tudjuk ki ír?

"Sokszor írtunk már Kulka Jánosról,hisz tudjuk,hogy őszinte ember. Minden vágya,hogy meggyógyuljon és újra dolgozni tudjon. Nyilván ezért háborodott fel Buci laza életéről tett nyilatkozatán,amire a következőképpen reagált: 

"Lazán nyilatkozol arról,hogy soha nem voltál egészségtudatos ember,sőt még édesapádról is intim sorokat tettél közzé. Ahogy írod a pillanatnak élsz,eszel,iszol mégpedig kemény túlzásokba esve. Fájdalmas számomra,hogy ittasan többször is veszélyeztetted mások életét. Én őszinte ember vagyok,ezért azt javaslom neked soraid nem szimpatikus az embereknek. Nem akarlak bántani,de én sokat tettem az egészségemért,mégis bekövetkezett a baj. Te fiatalabb vagy nálam,de azt mondom  addig szoríts a gyeplőn,amíg lehet. Nem gonoszságból gondolom,de hidd el rossz úton jársz! Ha nem másért,hát azért,mert nem érzed a súlyát mennyire fontos az egészség! Azt pénzért megvenni nem lehet!" 

Ha Te is egyetértesz a Művész Úremberi szavaival,úgy kérünk azokat oszd meg ismerőseiddel is!"

2018 0906 02

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 2018. augusztusában először adott élő tévéinterjút sztrókja óta, az ATV Egyenes beszéd műsorában, melyben klinikai logopédusával, Varga Saroltával szerepelt. Majd az RTL klub adásából megtudhatjuk, hogy írásban egyáltalán nem tud kommunikálni, jobb karját még nem tudja használni. Logopédusa szerint minden ott van az agyában, csak az artikuláció jelenti a nehézséget. Ennek ellenére elképesztő fejlődést mutat, s remek humorából semmit sem veszített.

Az, hogy a kamuportálok aljas módon felhasználnak mindent és mindenkit, az gyalázat, de van itt egy nagyobb számú zombisereg, akik felelősek azért, hogy az interwebes pöcegödrök léteznek. 

2018 0906 03

Rózsika, Lenke, Rozi ... "Nyuggernek az elfajzott, agresszív, összeférhetetlen nyugdíjast nevezzük. Könnyű felismerni buszon, boltban vagy az orvosnál. Furakszik, lökdösődik, tolakszik, kötekszik, szitkozódik és soha nem retten vissza a konfliktustól." - írja Puzsér Róbert, majd így folytatja: "Bár a nyuggertömegek nem azonosak a hárommillió nyugdíjassal, a nyuggerek befolyása saját korosztályukban mégis óriási." És igen, saját tapasztalatunk is az, hogy a legjobban megvezethetők az alsó középosztálybeli nyugdíjas nők. Ők még a netforradalom előtt születtek, számukra a Facebook a szellemi táplálék. 

2018 0906 04

A megosztós és ájvékolós ujjaikkal generálják az olvasottságot, valamint azt, hogy az ismert emberek nevével többször is visszaélnek láncleveles üzengetések formájában a hitvány pénztermelő üzemek. 

2018 0906 07

Kénytelenek vagyunk az információs sztrádát javítgatni állandó jelleggel a Cukkerstein-galaxisban, míg az álhír-szervezet a nap huszonnégy órájában hülyíti a társadalmat: 40 év felettiek közössége

2018 0906 06

Kulka János szeretné felhívni a figyelmet a stroke-ra és következményeire, amely minden 6. embert érint hazánkban, ezért terapeutája segítségével alapítványt készül létrehozni, amely a hozzá hasonló, *afáziás betegek gyógyításában segédkezne.

*Az afázia összefoglaló elnevezése mindazon beszédzavarnak, amikor az agyban található beszédközpontot érő hatás következtében sérül a beszédképzés és/vagy a beszédértés.A nehézségek ellenére a mozivásznon viszontláthatjuk majd Ujj-Mészáros Károly filmjének egyik szerepében: Néma szerep, haldoklom, csodálatos! – mondta humorosan a színész.

Varga Sarolta klinikai logopédus szerint az ilyen betegségben szenvedők intellektusa általában kifogástalan, nem kell és nem is szabad mentális betegként tekinteni rájuk, amit meg kell értetni a társadalommal is.

Ne engedd a webböngésződet álhíroldalakra! ÁLHÍRSZŰRŐ

Aki folytatni szeretné az olvasást a hozzájuk köthető oldalakról: Álhír-szervezet 

A szemfényvesztő portálok listája, amelyek kihasználják az emberi hiszékenységét: Dübörög a lájkgyár!

Amennyiben fontos számodra az igazság, illetve a felelősöket felderítése: a Donate modul használatával tudsz bennünk támogatni. Na, leszünk barátok? Comments powered by CComment