A Samsung felhagyott a töltő nélküli Iphoneok kritizálásával

Az Iphone meglépte azt amit korábban egyszer már megtett a fülhallgatók esetén : kivette a dobozból a fali adaptert. Ezt a lépést főleg a környezetvédelemmel magyarázták és azzal, hogy a legtöbb embernek már megtalálható otthon a korábbi telefonjai miatt az említett kiegészítő. Azonban elég egyértelmű, hogy gazdasági vonzata van a dolognak hiszen ezzel rengeteg pénzt spórolnak amennyiben a nagy számokat nézzük, ugyanis a készülék ára viszont nem változott. Ráadásul akik külön szerzik be Apple kereskedésből a töltőt az még sok-sok plusz bevételt jelent a cég számára.

A konkurenseknek, közöttük a nagy rivális Samsungnak több sem kellett és ahogy a jack dugó esetében most is rögtön elkezdték szapulni a almás céget. Viszont a történelem ismétli önmagát. Ahogy a jack csatlakozó esetében úgy most is hirtelen elkezdték eltüntetni a korábbi kritizáló reklámokat és fejüket behúzva igyekeznek úgy végig vinni a változást, hogy ne Ők jöjjenek ki belőle vesztesként.

Hiszen a Samsung is tudja azt amit az Apple méghozzá, hogy mi a jövő. A reklámok törlése nem véletlen kezdődött el, szinte 100%, hogy a következő Samsung telefonok már töltőfej nélkül fognak érkezni csakúgy mint az Apple telefonjai.

Tehát a következtetés egyértelmű : bármennyire is próbálják támadni az Apple-t még mindig Ők az úttörők akiknek egy-egy változtatása jócskán meghatározza a piac képét és jövőjét. Ezt pedig ezzel nem először és valószínűleg nem is utoljára bizonyították.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük